Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Dažų / skiedinių maišytuvas Einhell TC-MX 1400-2 E Padidinti

85,00 €

Dažų / skiedinių maišytuvas Einhell TC-MX 1400-2 E

Ekspertai prisiekia aukštos kokybės galingu dažų / skiedinio maišytuvu TC-MX 1400-2 E, skirtu sumaišyti skysčių ir miltelių statybines medžiagas. Dviejų greičių reduktorius tvirtu ir patvariu metaliniu aliuminio korpusu, 1,400 W variklio galingumą paverčia dideliu sukimo momentu arba dideliu greičiu, kad optimalus mišrios medžiagos nuoseklumas būtų optimalus optimizuojamas greitis . Dėl didelės ergonominės rankenos mišinys visada puikiai tinka ranka, o ilgas tvirtas guminis kabelis turi pakankamai spindulį, kad galėtumėte bet kuriuo metu dirbti. Maišytuvas paleidžiamas sklandžiai, naudojant minkštą paleidimo funkciją, o integruotas dinaminis greičio reguliatorius su iš anksto nustatytu greičiu leidžia sureguliuoti greitį. Kad patogus nuolatinis veikimas, įrenginys turi užrakinamąjį veikimo jungiklį ir stovas sumontuojamas prie krumpliaračio kaklelio, kad būtų galima dirbti su jau esamais maišymo stovais. Visi įprasti maišymo įrankiai su M14 sriegiu gali būti naudojami tvirtuoju maišytuvu. Be to, pristatymo apimtis įtraukiama skiedinio maišyklė Ø 133 mm.

 
Maitinimo tiekimas 220-240 V | 50 Hz
Galia 1400 W
Tuščiosios eigos greitis (1 pavara)      0-480 min ^ -1
Tuščiosios eigos greitis (2 pavara) 0-780 min ^ -1
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4258550

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out