Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akumuliatorinis poliruoklis Einhell CE-CP 18/180 Li E-Solo Padidinti

119,00 €

Akumuliatorinis poliruoklis Einhell CE-CP 18/180 Li E-Solo

Variklio įtampa

18 V

Variklio tipas

Variklis be šepetėlių

Poliravimo pado skersmuo

180 mm

Priedų tvirtinimo skersmuo

14 mm

Maksimalus greitis be apkrovos

3000 aps./min

Mažiausias greitis be apkrovos

500 aps./min

Svoris

1,28 kg

 

Einhell akumuliatorinė poliravimo/šlifavimo mašina CE-CP 18/180 Li E-Solo yra universalus du viename įrankis, jis leidžia atlikti šlifavimo ir poliravimo darbus vienu įrankiu. Darbas nuo akumuliatoriaus suteikia vartotojui belaidžio judėjimo laisvę, nesvarbu, dirbate namuose, dirbtuvėse ar garaže. Įrankis priklauso Power X-Change šeimai, todėl jam tinka be kokie Power X-Change akumuliatoriai. Norint pasiekti optimalų rezultatą, rekomenduojame naudoti 2,5 Ah ir didesnį Einhell akumuliatorių.

Einhell akumuliatorinis poliruoklis/šlifuoklis yra varomas bešepetiniu varikliu. Didelis 180 milimetrų skersmens poliravimo padas užtikrina greitą darbą. Dėl elektroninio greičio valdymo per LCD ekraną galite lengvai ir aiškiai reguliuoti greitį priklausomai nuo šiuo metu atliekamo darbo ir apdirbamos medžiagos. Ergonomiška minkšta rankena buvo sukurta optimaliam sukibimui ir tiksliam valdymui, o plonas korpuso dizainas užtikrina patogų darbą. Įrankis pristatomas be akumuliatoriaus ir be įkroviklio. Juos galima įsigyti atskirai.

 Akumuliatoriaus sistema Power X-Change

Naudodami Einhell Power X-Change akumuliatorių sistemą, jūs visada naudojate to paties tipo akumuliatorių įvairiems įrankiams, nesvarbu, dirbate dirbtuvėse ar sode.

Aktyvi akumuliatoriaus valdymo sistema

Aukščiausios klasės ličio jonų elementai ne tik suteikia daug galios, bet ir yra ypač patvarūs ir tvirti dėl automatinio ABS akumuliatoriaus stebėjimo.

Du viename: poliravimas ir šlifavimas tik vienu įrenginiu

Akumuliatorinė poliravimo/šlifavimo mašina CE-CP 18/180 Li E suteikia laisvę dirbti visiškai be laidų ir vienu metu derina savyje dvi funkcijas - šlifavimą ir poliravimą. Galingas ličio jonų akumuliatorius iš Einhell akumuliatorių sistemos užtikrina geriausią našumą ir gali būti derinamas su bet kokiu Power X-Change įrenginiu. Kartu su įrankiu gausite putplasčio padą, sintetinį poliravimo gaubtą ir tris skirtingo grūdėtumo šlifavimo diskus. Komplekte nėra akumuliatoriaus ir pakrovėjo, juos galite įsigyti atskirai.

Lengvas priedų keitimas

Priedai keičiami labai greitai ir be papildomų pastangų, todėl poliruoklis, kuris ką tik suteikė automobiliui blizgesio akimirksniu tampa šlifuoklių, kuris puikiai tinka medienos šlifavimui. Įrankio greitis  reguliuojamas elektroniniu būdu per LCD ekraną, todėl prietaisas gali būti pritaikytas bet kokiam naudojimui ir net jautrioms medžiagoms. Poliruoklis gali būti valdoma su bet kokiu Power X-Change akumuliatoriumi, tačiau optimalūs rezultatai pasiekiami esant 2,5 Ah ar daugiau akumuliatoriui.

Veiksmingas, galingas ir patvarus

Prietaisas yra varomas bešepetiniu elektros varikliu, kuris yra daug efektyvesnis ir tuo pačiu galingesnis nei įprasti elektros varikliai. Jis maksimaliai padidina darbo laiką vienam akumuliatoriaus įkrovimui ir suteikia energijos, reikalingos sudėtingoms užduotims atlikti. Skirtingai nuo šepetinių variklių, bešepetėlių variklių tarnavimo laikas yra žymiai ilgesnis. Be to, tokie varikliai nereikalauja jokių priežiūros darbų.

Ypatumai ir funkcijos:

  • Power X-Change šeimos narys
  • Einhell Brushless Motor - su bešepetėliu varikliu
  • 2in1 įrankis - poliravimas ir šlifavimas vienu įrenginiu
  • Elektroninis greičio valdymas per LCD ekraną
  • Ergonomiška rankena optimaliam sukibimui ir kontroliuojamam valdymui
  • Plono dizaino korpusas su ergonomiška minkšta rankena
  • Greitas priedų keitimas, yra specialus užraktas lengvam poliravimo pado tvirtinimui
  • Didelis 180 mm skersmens poliravimo padas greitam darbui
  • Geriausių rezultatų siekimui rekomenduojame naudoti 2,5 Ah ar didesnį akumuliatorių
  • Pristatomas be akumuliatoriaus ir be įkroviklio, juos galima įsigyti atskirai.
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

2093320

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out