Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Dažų purškimo sistema Einhell TC-SY 600 S Padidinti

73,03 €

Dažų purškimo sistema Einhell TC-SY 600 S

Elektrinė dažų purškimo sistema TC-SY 600 S yra pusiau stacionari sistema nuo vidutinio iki didelio darbinio paviršiaus, pritaikyta lakams, glazūrai ir vidaus sienų dažams. Pečių diržas ir 1,8 metro oro žarna užtikrina didelį mobilumą. Dažų srauto reguliavimas leidžia tiksliai sureguliuoti dažų kiekį. Vertikalių, horizontalių ir apvalių srautų reguliuojamas oro dangtelis užtikrina lankstumą dirbant. Siekiant užkirsti kelią užsispyrusiam užterštumui, purškimo galvutė yra nuimama, kad būtų galima valyti visus elementus, kurie liečiasi su dažais.

Komplektą sudaro: Du purkštukai, valymo šepetėlis, purškimo antgalio valymo adata, indas 800ml su dangčiu.

 
Maitinimo tiekimas 220-240 V | 50 Hz
Galia 600 W
Srauto greitis 1000 ml / min
Talpa 800 ml
Žarnos ilgis 1,8 m
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4260015

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out