Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
CC-BC 5 Akum.Pakrovėjas Padidinti
21,38 €
24,29 €
Sumažinta kaina!

-12%

CC-BC 5 Akum.Pakrovėjas

detalės

 

"Einhell CC-BC 4 M" akumuliatoriaus įkroviklis yra pažangus akumuliatoriaus įkroviklio įtaisas, pritaikytas šiuolaikinėse transporto priemonėse techniškai aukštai išsivysčiusiems, našiems baterijoms. Intelektualus, mikroprocesoriai valdomas įrenginys tinka daugeliui automobilio akumuliatorių tipų ir yra įvairių techninių saugumo ir priežiūros mechanizmų. Pagrindinis dėmesys buvo skiriamas greitam, baterijoms nekenksmingam įkrovimui, kuris leidžia pasiekti kuo ilgesnį veikimo laiką. Įkroviklio valdymas yra paprastesnis nei naudojant įprastus įrenginius dėl išsamios įkrovos būklės rodymo. Šis "Einhell" visureigis tinka gelio baterijoms, AGM akumuliatoriams ir nereikalaujančioms priežiūros ir mažai priežiūros švino rūgšties akumuliatoriams. CC-BC 4 M automatiškai pritaikomas prie 6 V ir 12 V transporto priemonių baterijos įtampos. "Einhell" akumuliatoriaus įkroviklio daugiapakopis įkrovimo ciklas automatiškai stebimas ir reguliuojamas mikroprocesoriaus valdikliu. Išmaniojo valdymo elektronika analizuoja prijungtos baterijos tipą ir būklę ir inicijuoja tinkamiausią įkrovimo režimą, kad atitiktų tai, ko reikia. Srovės įkrovimo funkcija apsaugo ir išsaugo akumuliatorių, kad būtų užtikrintas nuolatinis optimalus įkrovos lygis. Tai daro CC-BC 4 M tinka visų tipų transporto priemonėms, ypač sezoniniams automobiliams su ilgu laikymo laiku. Užuot leisti baterijai lėtai išsikrauti ir dėl to gali būti išsikrauna, dėl to akumuliatorius įkraunamas iki optimalaus lygio. Sūkurio įkrova atleidžia akumuliatorių elementus ir prailgina jų eksploatavimo trukmę, užkertant kelią netinkamam transporto priemonės akumuliatoriui, kuris gali būti išvengta, ir reikalauja daug išlaidų. Automobiliai motociklai ir motoroleriai yra nedelsiant paruošti naudoti sezono pradžioje. Žiemos įkrovimo būdas buvo specialiai sukurtas lauko temperatūrai žemesnėje kaip 5 ° C temperatūroje. Perkrovos baterijos su nepažeistomis ląstelėmis gali būti atkurtos naudodamos CC-BC 4 M gelbėjimo funkciją. Automatinė per didelė, trumpojo jungimo ir atvirkštinio poliškumo apsauga apsaugo nuo įkroviklio ir akumuliatoriaus pažeidimų. Akumuliatoriaus įkroviklis taip pat yra apsaugos klasė, atitinkanti IP 65, tai reiškia, kad ji yra apsaugota nuo dulkių ir purslų vandens. LCD akumuliatoriaus įkrovos ir įkrovos būklės ekrane trumpai rodomas dabartinis akumuliatoriaus būsena ir režimas, kuriuo veikia įkroviklis. Įrenginys gali atskirti keturis įkrovimo lygius ir nurodyti, ar yra prijungta 6- arba 12 voltų baterija. "Einhell" akumuliatoriaus įkroviklio ekrane taip pat nurodoma, ar pakabos buvo pritvirtintos neteisingai, o įspėjamoji lemputė nedelsiant įspėja vartotoją apie galimas problemas. Dėl visiškai izoliuotų spaustuvų "Einhell" akumuliatoriaus įkroviklis gali būti lengvai ir saugiai prijungtas. Įrenginys taip pat turi įmontuotą sieninį laikiklį, kuris palengvina naudojimą ir praktinį saugojimą.

 
įtampa 230 V | 50 Hz
įkrovimo įtampa 12V
Tinkamas baterijoms (min. Iki maks. AH)      16-80 ah
Landing srovė - 12 V dc 3,5 / 5 A
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

1056121

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out