Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Drėgmės matuoklis ADA ZFM 100 Padidinti
72,00 €

Drėgmės matuoklis ADA ZFM 100

 

Drėgmės matuoklis ZFM 100 skirtas bet kokių statybinių medžiagų nenaikinančiai drėgmės kontrolei. Pavyzdžiui, drėgmės pasiskirstymo grindyse, lubose, sienose tyrimui, drėgmės matavimas medžiagose, į kurias drėgmei patekti negalima (baldai, vertingų rūšių mediena ir t.t.).

Drėgmės matuoklis ZFM 100 leidžia matuoti medžiagų drėgnumą iki 40 mm gilyje, nustatyti maksimalią it minimalią reikšmes, sulaikyti parodymus (HOLD). Prietaisas turi LCD ekraną su apšvietimu, turi automatinio išsijungimo funkciją, baterijų įkrovimo indikatorių.

Daviklio tipas

metalo sferoidas

Drėgmės matavimo diapazonas

0-100%

Rezoliucija

1%

Matavimo gylis

20-40 mm

Maitinimo šaltinis

9V

Išmatavimai

198х48х35 mm

Svoris

180 g

Komplektacija

  • Drėgmės matuoklis ZFM 100
  • baterija,
  • dėklas
Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

ZFM 100

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out