Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Drėgmės matuoklis ADA ZHT 125 Analog Padidinti
45,00 €

Drėgmės matuoklis ADA ZHT 125 Analog

 

Matavimo diapazonas:

 

Mediena

8% … 22%

Statybinės medžiagos

1.5% … 15.5%

Matavimo tikslumas

±2%

Automatinis išsijungimas

Po 3 neveikimo minučių

Maitinimo šaltinis

1х9V baterija (6F22 arba6LR6)

Darbinė srovė

<35mA

Darbinė temperatūra 

0...50 C

Išmatavimai

145x62x27 mm

Svoris

apie 76 g (be baterijos)

Drėgmės matuoklis ADA ZHT 125 Analog matuoja drėgmės kiekį, nustatant medžiagos elektrinę varžą dviejų elektrodų pagalba. Elektroninė schema apdoroja gautą signalą ir drėgmės kiekis atvaizduojamas indikatorių pagalba.

Šį prietaisą galima naudoti drėgmės matavimui medienoje, tinke, betone. Puikiai tinka naudoti statybvietėje, medienos sandėliuose, medienos džiovinimo įrenginiuose.

Prietaiso naudojimas yra labai lengvas. Medžiagos tipo pasirinkimas (mediena aba statybinės medžiagos) atliekamas specialiu mygtuku. Drėgmės kiekis atvaizduojamas LED indikatoriais. Skalės žingsnis 2%. Yra automatinis efektyvumo tikrinimas. Jei drėgmės kiekis pasirinktai medžiagai yra maksimalus – pasigirs garsinis signalas. ADA ZHT 125 Electronic – tai kompaktiškas prietaisas su lengvu valdymu greitiems matavimams.

Funkcijos:

  • Matuoja medienos ir statybinių medžiagų drėgnumą
  • Kompaktiški išmatavimai
  • LED indikatorius
  • Automatinis testavimas

 

Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

A00399

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out