Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Drėgmės ir temperatūros matuoklis ADA ZHT 100 (6 in 1) Padidinti
74,00 €

Drėgmės ir temperatūros matuoklis ADA ZHT 100 (6 in 1)

Matavimo diapazonas:

 

Aplinkos temperatūra T1

-10°C … 50°C

Aplinkos temperatūros daviklis T2

-10°C … 70°C

Drėgmė

0 … 99.9%

Tikslumas:

 

Temperatūra

±1°C

Išorinio daviklio temperatūra

±1.5°C

Drėgmė

±3% (diapazonas 5%~95%, esant 25°C)

Tikslaus matavimo laikas

<80s

Automatinis apšvietimo išsijungimas

po 10s

Automatinis maitinimo išsijungimas

po 20 min (automatinio išsijungimo režimas)

Prijungiami prietaisas     

Išorinės temperatūros daviklis

Maitinimo šaltinis

1х 9V (6F22/6LR61)

Darbinė temperatūra  

0°C … 40°C

Išmatavimai

192x61x31 mm

Svoris

107g  (be baterijos)

 

 

Drėgmės matuoklis ADA ZHT 100 (6 in 1) turi daviklį, kuris naudojamas aplinkos parametrų matavimams. Prietaisas išmatuoja aplinkos drėgmę ir temperatūrą, drėgno daviklio temperatūrą ir rasos tašką. Drėgmės matuoklis ADA ZHT 100 (6 in 1) turi apšviečiamą ekraną. Prietaisas yra lengvas naudojime ir patogiai transportuojamas.

Prijungiamas išorinis temperatūros daviklis naudojamas objekto paviršiaus ir vidinės temperatūros matavimui. Šie duomenys gali būti naudojami paviršiaus kondensavimo taško apskaičiavimui. Prietaisas turi duomenų MAX/MIN sulaikymo funkciją ir temperatūros matavimo vieneto pasirinkimą.

Drėgmės matuoklis ADA ZHT 100 (6 in 1) gali būti plačiai naudojamas produktų laikymo ir transportavimo srityje, antikvarinių daiktų saugojime, žemės ūkyje, miško pramonėje, gyvulininkystėje, statybos inspekcijoje ir t.t. Šis drėgmės ir temperatūros matavimo prietaisas idealiai tinka praktiniam naudojimui tiek profesionalioje veikloje, tiek namų ūkyje.

 

Funkcijos:

  • Oro drėgmės ir temperatūros matavimas
  • Rasos taško matavimas
  • Prijungiamas išorinis temperatūros daviklis
  • MAX/MIN matavimai
  • Matavimai °С ir °F
  • Drėgno rutuliuko temperatūra 
Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

A00400

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out