Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Bosch GWS 22-180 LVI Padidinti
249,52 €
283,55 €
Sumažinta kaina!

-12%

Bosch GWS 22-180 LVI

Geriausias galios ir svorio santykis!
Ergonomiška pagrindinė rankena su integruota minkšta danga Softgrip leidžia patikimai ir patogiai laikyti prietaisą - ypač kai tenka ilgai dirbti sunkius darbus.
Galingas Champion variklis atiduoda 10% galios ir yra 100 W galingesnis bei atsparesnis perkrovoms - jūsų prietaisas tarnaus žymiai ilgiau.

KickBack Stop: mikroprocesorius užfiksuoja staigų sūkių skaičiaus sumažėjimą ir išjungia prietaisą, taip apsaugodamas dirbantįjį nuo sužeidimo.
Visi Bosch kampiniai šlifuokliai su "KickBack Stop" sistema (žymima “I” raide) turi apsaugą nuo netikėto pakartotinio įsijungimo ir tolydaus įsibėgėjimo funkciją.
Nepramušamas apsauginis gaubtas: patikimai apsaugo dirbantįjį net ir subyrėjus diskui. Galima lengvai ir patogiai perstatyti į norimą padėtį be papildomų įrankių.
Jis savaime užsifiksuoja itin patikimai ir neprasisuka net tuomet, kai skriejančios subyrėjusio disko dalelės veikia jį didžiule jėga.
Pagalbinė ir pagrindinė rankenos su II-ros kartos Vibration Control sistema (patentuota): vibracija sumažinama net 50% (EN 60 745) - patogus darbas nevargina jūsų sąnarių.

Naudojamoji galia - 2200 W.
Sūkių skaičius tuščiąja eiga - 8500 min-1.
Šlifavimo ir pjovimo disko skersmuo - 180 mm.
Svoris (pagal EPTA) - 5,2 kg.

Komplekte yra: antivibracinė pagalbinė rankena, raktas su 2 rageliais.

„Mėlyniesiems„ Bosch įrankiams suteikiama 1-rių metų gamintojo garantija, užregistruokite įrankį www.Bosch-pt.com/warranty per 4 savaites nuo įrankio įsigijimo ir Jūs nemokamai gausite 3-jų metų garantiją!

Kampinis šlifuoklis Bosch GWS 22-180 LVI Professional

Gamintojas: Bosch
Pasaulinio lygio darbai – štai kam tinka Bosch įrankiai profesionalams. Kas dirba su jais, dirba su pasaulinio lygio kokybe. Gręžtuvai, suktuvai ar siaurapjūkliai  geriausi Bosch įrankiai garantuoja akivaizdžią sėkmę kiekvieną kartą, kai su jais dirbate. Jie veikia tiksliai, yra stiprūs ir patogūs paimti, todėl darbai bus atlikti aukščiausiu lygiu kiekvienoje statybos aikštelėje.

Gamintojo internetinė svetainė: www.bosch.lt
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

131200393

Kokybė
Patogumas
Kaina
0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out