Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Lazerinis atstumo matuoklis ADA Robot MINI Padidinti
62,00 €

Lazerinis atstumo matuoklis ADA Robot MINI

Lazerinis atstumo matuoklis ADA Robot Mini – tai naujas kompaktiškas ir patogus atstumo matuoklis, kuris skirtas atstumų iki 30 metrų matavimui patalpose. Matavimo paklaida ±2,0 mm. Tai mažiausias serijos Robot modelis, kuris turi minimalų funkcijų rinkinį: atstumų matavimas ir nepertraukiamas matavimas.

Visi matavimai atliekami dviejų mygtukų pagalba. Pirmas mygtukas – matavimas (jis taip pat įjungia prietaisą ir leidžia pereiti į nepertraukiamą matavimą). Antras mygtukas – atšaukimas ir išjungimas.

Siekiant taupyti baterijų įkrovimą naudojamas automatinis išjungimas. Lazerinis atstumo matuoklis ADA Robot Mini turi ergonomišką ir kompaktišką konstrukciją su guminiais intarpai. Atstumo matuoklį lengva laikyti rankoje, jis turi padidintą apsaugą nuo smūgių.

ADA Robot Mini lengvai pakeičia ruletę bet kokiam meistrui. Tai kompaktiškas, lengvas ir patikimas įrankis statyboms ir namų ūkiui.

Darbo diapazonas

0.05 iki 30 m

Tikslumas

±2.0 mm

Lazerio klasė, bangos ilgis, galia

2, 635 nm, <1mW

Apsauga nuo dulkių ir drėgmės

IP54

Darbinė temperatūra

-0°С...+40°С

Laikymo temperatūra

-10°С...+60°C

Maitinimas

2хААА 1.5V

Darbas nuo baterijų

iki 5 000 matavimų

Automatinis lazerio išjungimas

po 0.5 min

Automatinis prietaiso išjungimas

Po 3 min

Svoris

75 g

Išmatavimai

100×40×24 mm

Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

A00340

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out