Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Skaitmeninis matavimų ratas ADA Wheel 50 Digital Padidinti
57,00 €

Skaitmeninis matavimų ratas ADA Wheel 50 Digital

Maksimalus atstumas, m 1000

Minimalus atstumas, cm 10

Skaitliuko skalės žingsnis, cm 10

Rato skersmuo, cm 15,9

Apskritimo ilgis,  cm 50 

Skatmeninis matavimų ratas ADA Wheel 50 Digital — tai prietaisas atstumų matavimui. Matavimų ratai plačiai naudojami tiesiant kelius, sudarant planus ir schemas, matuojant išorinių komunikacijų ilgį, atliekant kadastrinius matavimus.

ADA Wheel 50 Digital — tai skaitmeninis matavimo įrankis, kuis leis Jums greitai ir tiksliai matuoti atstumus esant bet kokioms oro sąlygoms. Šis matavimo ratas pakeičia ruletę ir mechaninį matavimo ratą – jis išmatuoja atstumą ir atvaizduoja jį skaitmeniniu būdu ant ekrano. Vienas rato apsisukimas lygus 50 cm. Rato apsisukimų skaičius apskaičiuojamas elektroninio daviklio pagalba. Jokių krumpliaračių ir besitrinančių detalių.

Rezultatus galima fiksuoti ant ekrano ir saugoti prietaiso atmintyje. Teleskopinė rankena greitai susideda į darbinę padėtį. Fiksuojasi klipsų pagalba. Sudėtą ratą patogu transportuoti prie darbų vietos. Matavimų ratas turi atlenkiamą metalinę kojelę, kuri leis palikti ratą vertikalioje padėtyje.

Išmatuotas reikšmes galima išsaugoti prietaiso atmintyje. Galima išsaugoti iki 5 reikšmių. ADA Wheel 50 Digital ekranas turi ryškų apšvietimą. Apšvietimas reikalingas dirbant vakare arba naktį, dirbant tuneliuose, uždarose teritorijose (patalpose).

Matavimų rato rankena turi patogius griovelius pirštams. Tai garantuoja patogų rankenos laikymą pirštinėse. Rankena neslysta.

Naudojimo privalumai:

  • Skaitmeninis ekranas su apšvietimu ant rankenos
  • Matavimas ir matavimų rezultatų saugojimas prietaiso atmintyje (iki 5 matavimų)
  • Sulenkiama rankena patogiam transportavimui ir saugojimui
  • Matavimų vienetų pasirinkimas ir jų pakeitimas (m ir ft)
  • Ergonomiška ir tvirta konstrukcija
Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

A00416

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out