Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Bosch GSB 21-2 RCT Padidinti
298,03 €

Bosch GSB 21-2 RCT

Šis modelis turi ne tik 1300 W galingą variklį, bet taip pat papildomų privalumų lyginant su kitais gręžtuvais: preciziškas darbas - Bosch Constant Electronic išlaiko pastovų greitį net ir esant didelei apkrovai.
Sūkių kontrolė Torque-Control ir reguliavimo galimybė leidžia efektyviai sukti sraigtus. Šis gręžtuvas yra ilgaamžis dėl savo itin tvirto metalinio korpuso ir atsparus sudėtingiausioms darbo sąlygoms.
Įrankyje įmontuota Constant-Electronic, sūkių išankstinio parinkimo funkcija, reversas.
Greitai užveržiamas patronas su visiškai automatine suklio blokuote „Auto-Lock“, kad būtų galima greitai pakeisti įrankį viena ranka.
Sūkių skaičiaus nustatymas reguliavimo ratuku. Besisukanti šepečių plokštelė, skirta pastoviai jėgai išlaikyti, esant tiek kairiniam, tiek dešininiam sukimuisi.
Minkšta rankena įrankiui saugiai laikyti. Rutulinis antgalis dideliam judėjimo spinduliui užtikrinti ir laido sulenkimui išvengti.
Suklio kakliuko diametras - 43mm (Europos norma) – naudojamas gręžimo stove. Patrono skylė reguliuojama nuo 1.5 iki 13 mm.

Komplekte: greitai užveržiamas patronas 13mm, pagalbinė rankena, gylio ribotuvas, lagaminas.

„Mėlyniesiems“ Bosch įrankiams suteikiama 1-rių metų gamintojo garantija, užregistruokite įrankį www.bosch-pt.com/warranty per 4 savaites nuo įrankio įsigijimo ir Jūs nemokamai gausite 3-jų metų garantiją!

Gamintojas: Bosch
Pasaulinio lygio darbai – štai kam tinka Bosch įrankiai profesionalams. Kas dirba su jais, dirba su pasaulinio lygio kokybe. Gręžtuvai, suktuvai ar siaurapjūkliai  geriausi Bosch įrankiai garantuoja akivaizdžią sėkmę kiekvieną kartą, kai su jais dirbate. Jie veikia tiksliai, yra stiprūs ir patogūs paimti, todėl darbai bus atlikti aukščiausiu lygiu kiekvienoje statybos aikštelėje.

Gamintojo internetinė svetainė: www.bosch.lt
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

060119C700

Kokybė
Patogumas
Kaina
0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out