Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
GE-EC 720 T Teleskopinis Elektrinis gr. Pjūklas Padidinti
126,00 €

GE-EC 720 T Teleskopinis Elektrinis gr. Pjūklas

detalės

 

"GE-EC 720 T" elektrinis špagatas pritvirtintas yra efektyvus įrankis greitam ir lengvam aukštųjų šakų išgręžimui iš žemės. OREGON kokybės geležinkeliai ir grandinės užtikrina švarų pjovimo efektyvumą. Siekiant maksimalaus patogumo naudoti darbo metu, grandinės įtempimui nereikia jokio įrankio, pjovimo gylis yra magnezuotas ir variklio galvutė turi fiksuotą 15 ° kampą. Reguliuojama papildoma rankena su greitu užsegimu leidžia saugiai ir patogiai tvarkyti įrankį. GE-EC 720 T teleskopinė rankena su minkštu sukibimu gali būti sureguliuota būtent iki reikalingo darbo aukščio. Automatinės grandinės tepimo sistemos alyvos bakas turi greitą tvirtinimo elementą ir tepalo lygio matuoklį, kad būtų galima lengvai patikrinti alyvos lygį. Papildomai, Teikiama praktiška pjaustytuvo apsauga, užtikrinanti optimalų stabilumą, kad būtų galima lengvai užpildyti grandinine alyva. Apsauginis strigtis apsaugo maitinimo kabelį.

 
įtampa 230 V | 50 Hz
galia 710 W
kalavijo ilgis 200 mm
pjovimo ilgis 18 cm
pjovimo greitis 13 m / s
Alyvos bako talpa 110 ml
230 - 290 cm
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4501690

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out