Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Geodezinis stovas ADA STRONG S Padidinti
66,00 €

Geodezinis stovas ADA STRONG S

Universalus pasunkintas praskečiamas stovas nivelyrų, teodolitų ir tacheometrų montavimui su plokščia plokšte, su varžtais. Svoris – 4,1 kg.

Stovo svoris

4,1 kg.

Surinkto stovo aukštis

103 cm.

Maksimalus aukštis

168 cm.

Tvirtinamasis sriegis

5/8 colio

Dydis dėžėje

105-19-19 cm.

Paskirtis

Nivelyrų, teodolitų, tacheometrų, GPS montavimas

Montavimo būdas

Varžtai

Plokštės skersmuo vidinis/išorinis

16 / 6,4 cm.

Komplektacija

  • stovas,
  • dėžė
Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

ADA STRONG S

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out