Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Tiesinis vamzdžių pjūklas Tiger ANC VE Padidinti
592,87 €

Tiesinis vamzdžių pjūklas Tiger ANC VE

Montuotojų pjūklas. Pjauna lengvai, sparčiai, stačiu kampu. Su „Vario“ elektronika ir patogia rankena. Tinka pjauti kabančius vamzdžius.

Plieniniai ir kiti vamzdžiai: D ≤ 6‘‘, 160 mm

Įvairūs metaliniai profiliai, mediena su viniais, paletės:  ≤ 250 mm

Plastikinių vamzdžių pjovimas: D ≤ 1600 mm

Pavalkas montavimui ir demontavimui. Originalus nukreipiamas laikiklis 5 kartus padidinantis spaudimą lengvam ir greitam pjovimui montavimo vietoje. Labai patogu naudoti, viena rankena suspaudimui ir pjovimui. Nupjauna 2‘‘ vamzdį per 8 sekundes. Pjauna stačiu kampu. Statmenam pjovimui naudojami specialūs pjūkleliai REMS, kurie išlaiko didelį spaudimą ir nenulūžta suspaudimo vietoje. Paprastam pjovimui naudojami universalūs pjūkleliai.

Tvirtas ir patogus. Pailginta forma. Naudojama visur. Ergonomiška patogi rankena. Aukštos kokybės silikoninė tarpinė apsaugo reduktorių nuo vandens ir dulkių. Pavara su adatiniais guoliais, sumontuotu alkūniniu mechanizmu (ANC). Elektroninis tolygus greičio reguliavimas. Eigos dažnis reguliuojamas diapazone nuo 0 iki 2200 1/min. 

 

Techninės charakteristikos

Galingumas

1050 W

Įtampa

230 V

Elektroninis belaiptis eigos greičio reguliavimas

Taip

Pavalkas

Taip

Mechanizmas su adatiniais guoliais (ANC)

Taip

Stačiakampė eigos švytuoklė

Taip

Universalus pjūklelių tvirtinimas

Taip

Pjūklelių orbitinė eiga su vertikaliu kertamuoju judesiu

Taip

Svoris

3,0 kg

Gamintojas: REMS

REMS buvo įkurtas 1909 metais ir nuo pat įkūrimo gamino produktus vamzdžių apdirbimui ir šildymo sistemų įrengimui. Šiandien REMS yra pirmaujantis vamzdžių apdirbimo įrankių ir mašinų gamintojas. REMS inžinieriai įgyvendina nuostabias idėjas, kurios palengvina kasdienį montuotojų-profesionalų darbą. REMS produkcija vertinama dėl savo novatoriškų technologijų, aukštos kokybės ir yra naudojama visame pasaulyje. 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out