Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Powermat akumuliatorių įkroviklis 12/24V PM-PM-50B Padidinti

35,00 €

Powermat akumuliatorių įkroviklis 12/24V PM-PM-50B

Nominali įtampa

230V / 50 Hz

Palaikomi akumuliatoriai

12V / 24V (pulse dynamic)

Įtampos identifikavimas 12V

8V - 14.5V

Įtampos identifikavimas 24V

18V - 29V

Akumuliatoriaus talpa 12V / 24V

6Ah - 150Ah

Įkrovimo srovė

0A - 10A

Įkrovimo procesas

8 pakopos

Darbinė temperatūra

-30°C - 50°C

Efektyvumas

98%

Palaikomi akumuliatoriai

VRLA, WET, GEL, EFB, AGM

Ventiliatorius

įmontuotas, valdomas per MCU

Maitinimo laido ilgis

136 cm

"+" ir "-" laidų ilgis

120 cm

Svoris

0.9 kg

 

Šis įkroviklis yra pirmasis rinkoje esantis akumuliatorių įkroviklis, pagamintas pagal PWM technologiją ir turintis mikroprocesoriaus valdymo sistemą su galimybe įkrauti 12 ir 24 V akumuliatorius. Įkrovimas išmaniuoju (SMART) arba greitu (FAST) režimu nereikalauja Jūsų dėmesio, nes visos programos, kontroliuojančios įkrovimo procesą, buvo kruopščiai suprojektuotos atsižvelgiant į atitinkamų tipų akumuliatorius ir jų nominalią įtampą, kad jie būtų kuo tiksliau įkrauti. 12V / 24V automatinio aptikimo sistema nereikalauja, kad vartotojas valdymo pulte nustatytų atitinkamą vertę.

PWM (ang. Pulse-Width Modulation) - tai srovės ar įtampos signalo reguliavimo metodas, turintis pastovią amplitudę ir dažnį, kurį sudaro signalo veikimo ciklo keitimas. PWM sistema maitina įrenginį tiesiogiai arba per žemo dažnio filtrą, išlygindama elektros srovės ir įtampos pokyčius.

Įkrovimo parametrų rodymas leidžia papildomai patikrinti akumuliatoriaus būklę. Didelis ekranas informuoja apie dabartinę srovę, įkrovimo režimą ir dabartinę akumuliatoriaus įtampą. Be to, galite stebėti įkrovimo būseną procentais.

 

Privalumai:

  • Pastovi įtampa (Constant Voltage): naudokite nuolatinės srovės įtampą akumuliatoriui įkrauti, tikrinkite, ar įkrovimo srovė nėra per didelė, sumažindami ją proceso metu.
  • Pastovi srovė (Constant Current): reiškia, kad akumuliatoriaus įtampa yra mažesnė už nustatytą įkroviklio įtampą, tačiau įkroviklis palaikys pastovią srovę akumuliatoriui įkrauti.
  • Pakrovimas nuolatine srove (Trickle Charge Modulation): kai akumuliatoriaus įtampa priartėja prie nominalios įtampos ir įkrovimo srovė yra jau maža nustatytai srovei, ji pereis prie kintamo įkrovimo moduliavimo (floating charge modulation). Tai reiškia, kad akumuliatorius yra įkrautas, tačiau nuolat tikrinamas, ar nėra įtampos kritimo, ir automatiškai įkraunamas naudojant kintamąją srovę.
  • Pakrovimas kintama srove (Floating Charge Modulation): Šis režimas leis palaikyti pilną akumuliatoriaus įkrovimą.

 

8 etapų pakrovimas:

  • 1 etapas - diagnostika. Akumuliatoriaus, jo įkrovimo būsenos ir akumuliatoriaus bei įkroviklio jungčių teisingumo diagnostika.
  • 2 etapas - desulfurizavimas. Atpažįstamas sulfatuotas akumuliatorius. Žemos įtampos ir didelės srovės impulsinis įkrovimas leidžia pašalinti sulfatą iš akumuliatoriaus ir taip atkurti pradinę talpą.
  • 3 etapas - analizė. Patikrinimas, ar akumuliatorius nepažeistas ir ar jis gali priimti įkrovimo srovę - neleidžia įkrauti pažeistos baterijos.
  • 4 etapas - tolygus įjungimas. Jei akumuliatorius nepažeistas, jis pradeda krautis santykinai maža srove (apie 15%), palaipsniui didinant jos vertę.
  • 5 etapas - pagrindinis įkrovimas. Įkrovimas maksimalia pastovaus intensyvumo srove, kurios vertė automatiškai koreguojama atsižvelgiant į akumuliatoriaus įkrovos būseną, kol pasiekiama 80% akumuliatoriaus talpos.
  • 6 etapas - baigiamasis įkrovimas. Įkrovimas mažėjančia srove ir nuolatine įtampa, kol bus pasiekta 100% akumuliatoriaus talpa.
  • 7 etapas - analizė. 2 minučių akumuliatoriaus testas - jei nustojus krauti akumuliatoriaus įkrovos lygis nesumažėja, įkrovimo procesas baigtas.
  • 8 etapas - pulsas. Akumuliatoriaus įtampos stebėjimas ir optimalaus įkrovimo palaikymas 95–100% talpos naudojant įkrovimo srovės impulsus.

 

Saugos funkcijos:

  • Apsauga nuo viršįtampio - apsauga įjungiama nustatant įkrovimo įtampą, kuri nėra nustatyta.
  • Baterijos diagnostikos funkcija - įkroviklis nuolat stebi akumuliatoriaus būklę.
  • Apsauga nuo perkaitimo: kai įkroviklio temperatūra viršija 150°C, įkroviklis nustoja krauti. Kai temperatūra sumažinama iki 80°C arba įkroviklis išjungiamas maždaug 10 minučių, praėjus šiam laikui, akumuliatorių galima vėl įkrauti.
  • Apsauga nuo trumpojo jungimo: ji automatiškai suveiks, kai grandinėje įvyks trumpasis jungimas. Pasigirs ilgas pyptelėjimas.
  • Apsauga nuo atvirkštinio sujungimo: jei gnybtai (+/-) per klaidą prijungti atvirkščiai, įkroviklis įspės jus pertraukiamais ilgais pyptelėjimais. Tinkamai prijungus gnybtus prasidės įkrovimas.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

PM0713

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out