Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Powermat PM-AEW-2600T elektrinis aeratorius ir skarifikatorius 3in1, 400mm Padidinti

190,00 €

Powermat PM-AEW-2600T elektrinis aeratorius ir skarifikatorius 3in1, 400mm

Maitinimo įtampa

230V / ~50Hz

Variklio tipas

elektrinis

Variklio galia

2600W

Funkcija trys viename

vėdinimas + skarifikacija + surinkimas į krepšį

Aukščio reguliacia

5 pakopų

Aeratoriaus darbinis gylis

(18 mm) - 9mm, + 9mm

Skarifikatoriaus darbinis gylis

(18 mm) -12mm, + 6mm

Darbinis plotis

400 mm

Krepšio talpa

55 L

Svoris

12,8 kg

 

Elektrinis aeratorius / skarifikatorius iš Powermat yra varomas 2600W maksimalios galios elektros varikliu, užtikrinančiu tinkamą darbo efektyvumą. Šis įrankis apjungia savyje du prietaisus, todėl leidžia sutaupyti tiek sandėliavimo vietą, tiek Jūsų pinigus. Skarifikavimo ir aeracijos procedūrų dėka veja yra optimaliai aprūpinama oru, vandeniu ir maistinėmis medžiagomis.

Skarifikavimas – tai velėnos pjovimo procesas, siekiant pašalinti seną velėną. Pjaunant veją geriau tiekiamas oras, vanduo ir maistinės medžiagos. Tai teigiamai veikia augalų šaknų sistemos vystymąsi.

Aeracija – tai gilus vejos įsmeigimas spygliais, kad purentų ir aeruotų dirvą. Aeracijos įtakoje žolės šaknys sustiprėja, velėna tampa lygi. Šis apdorojimas žymiai pagreitina vejos atsinaujinimą po žiemos.

Šis prietaisas taip pat padės pašalinti pelėsius, samanas ir piktžoles, naikindamas jų įsišaknijimą. Žolė, turinti gilesnę šaknų sistemą, nepažeidžiama, jos išvaizda ženkliai pagerėja.

Aeratoriaus / skarifikatoriaus krepšys yra pagamintas iš patvarios medžiagos, kuri atspari oro sąlygoms ir augalų fermentų veikimui. Krepšio talpa yra 55L, jis yra atsparus deformacijai, nes jo konstrukcijoje naudojamas plieninis rėmas, padengtas antikorozine danga. Surinkimo krepšelio tvirtinimo sistema yra labai patvari ir lengvai naudojama. Krepšelio išmontavimas taip pat yra labai paprastas, tereikia pakelti galinį dangtelį ir ištraukti krepšį.

Įrenginys turi du atskirus volus, kas leidžia atlikti aeraciją ir skarifikaciją atskirai, kas yra labai naudinga vejai. Skarifikaciją  daugiausia atliekama pavasarį ir rudenį, o aeracija yra procesas, kurį galima atlikti ir dažniau, galimybė šias veiklas atskirti yra didelis mūsų įrenginio privalumas.

Darbinių volų tvirtinimo sistema paprasta ir patikima. Volai pakeičiami atsukant vos keturis varžtus ir nuimant prispaudimo spaustuką. Ši tvirtinimo sistema yra saugiausia ir patikimiausia.

Skarifikatoriaus ir aeratoriaus darbinį gylį galima nustatyti 5 padėtyse. Patikrinkite tokią darbinę padėtį, kad skarifikavimo peiliai ir vejos aeravimo spyruoklės nepažeistų žolės šaknų.

 

Komplektacija:

  • Aeratorius/skarifikatorius
  • Aeracijos volelis
  • Volelis skarifikavimui
  • Šešiabriaunis raktas

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

PM730

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out