Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Powermat PM-DG-1500LM gipso šlifuoklis 1500W Padidinti

85,00 €

Powermat PM-DG-1500LM gipso šlifuoklis 1500W

Maitinimas

230V / 50Hz

Galingumas

1500 W

Greitis be apkrovos

1200 - 2300 aps./min

Disko skersmuo

180 mm

Šlifavimo popieriaus skersmuo

190 mm

LED apšvietimo funkcija

300°

Apsaugos klasė

II

Garso galios lygis Lwa

94,1 db (A)

Garso slėgio lygis Lpa

83,1 dB (A)

Vibracijos lygis

1,171 m/s², (K = 1,5)

Svoris

2,27 kg

 

Gipso šlifuoklis iš Powermat turi ergonomišką, tačiau paprastą, tvirtą ir kompaktišką konstrukciją, jo rankenos padengtos neslidžia gumine danga, kas padidina komfortą ir tikslumą dirbant su įrenginiu. Papildomas privalumas – mažas dydis, kuris labai palengvina transportavimą ir laikymą.

Variklio greičio reguliavimo funkcija leidžia reguliuoti disko sukimosi greitį priklausomai nuo Jūsų apdirbamos medžiagos. Įrenginyje naudojama tolygaus paleidimo sistema, todėl šlifuoklis neužsiveda visu greičiu iš karto. Šlifuoklyje sumontuota dulkių nusiurbimo sistema, kuri yra pritaikyta darbui su pramoniniu dulkių siurbliu, komplekte yra dulkių surinkimo maišelis ir žarna, skirta prijungti prie dulkių siurblio. Norint geriau pašalinti dulkes, prietaisas gali dirbti su švitriniu popieriumi su skylutėmis. Tai yra daug geresnis sprendimas nei tik dulkių išmetimas.

 

Papildomos šlifuoklio funkcijos:

  • Kampų šlifavimas. Nuimama skydo dalis leidžia patogiai šlifuoti kampus (pvz., sienų ir lubų kontaktinius taškus).
  • Reguliuojamas siurbimo jėga. Dulkių nusiurbimo sistema turi siurbimo jėgos valdymą, reguliavimas atliekamas naudojant rankenėlę, esančią viršutinėje disko korpuso dalyje.
  • Darbas su dulkių siurbliu ir be jo. Dulkių maišelio naudojimo dėka, prietaisą galima naudoti be pramoninio dulkių siurblio. Maišelis puikiai tinka mažiau intensyviam darbui ir patikimai surenka susidarančias dulkes.
  • LED apšvietimas 300°. Prietaisas turi 300° LED apšvietimą aplink diską, todėl jums nereikia naudoti papildomų halogeninių šviestuvų sienai apšviesti. Darbo zona yra apšviečiama būtent ten, kur šiuo metu šlifuojate, todėl darbas tampa tikslesnis ir lengviau pasiekiamas norimas efektas. Šviesos diodai yra apsaugoti specialia apsaugine gelio danga, kuri apsaugo juos nuo dulkių patekimo, danga taip pat palengvina apšvietimo modulio valymą.

 

Komplektacija:

  • Gipso šlifuoklis
  • Dulkių maišelis su rankena
  • Siurbimo žarna
  • Atsarginiai angliniai šepetėliai
  • Šešiabriaunis raktas
  • Ausų kamštukai
  • 12 šlifavimo popierių rinkinys (4x150 / 4x180 / 4x240)

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

PM0801

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out