Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akumuliatorinis suktuvas TE-CD 12/1 Li (2x2,0Ah) Padidinti

79,00 €

Akumuliatorinis suktuvas TE-CD 12/1 Li (2x2,0Ah)

Variklio įtampa

12 V

Variklio tipаs

šepečių variklis

Sukimo momentas

30 Nm

Sukimo momento nustatymo žingsniai

20

Svoris

1,13 kg

Komplektacija

2 x akumuliatoriai, 1 x pakrovėjas

 

Einhell akumuliatorinis gręžtuvas TE-CD 12/1 Li yra naudingas ir kokybiškas įrankis varžtų sukimui ir gręžimui namuose, dirbtuvėse ir garaže. Ličio jonų technologijos dėka gręžtuvas visada paruoštas naudoti, jo akumuliatoriai neišsikrauna savaime. Dviejų greičių pavarų dėžė suteikia gręžtuvui galios ir dinamiškumo, o elektroninis greičio reguliavimas leidžia pritaikyti įrankį kiekvienai situacijai. Siekiant optimaliai apšviesti tamsias darbo vietas, akumuliatorinis gręžtuvas/suktuvas turi LED apšvietimą. Ergonomiškas dizainas ir minkšta rankena užtikrinta maksimalų patogumą. Komplekte yra 2 x 2,0 Ah akumuliatoriai, įkroviklis, 5 bitai. Pakrovėjas įkrauna akumuliatorių per 45 min.

Galingas ir patvarus įrankis kiekvienam namų meistrui

Einhell akumuliatorinis gręžtuvas TE-CD 12/1 Li turi galingą dviejų greičių pavarų dėžę ir užtikrina 30 Nm sukimo momentą. Suktuvas leidžia atlikti galingus gręžimo ir sukimo darbus. 10 mm beraktis griebtuvas leidžia greitai įdėti reikiamą priedą. 12 V akumuliatorinis gręžtuvas tiekiamas su dviem 2,0 Ah ličio jonų akumuliatoriais, įkrovikliu ir 5 antgaliais.

Aukšta kokybė ir patogus darbas

Jungikliu galima pasirinkti 1-ąją (maks. 400 aps./min.) ir 2-ąją pavarą (maks. 1400 aps./min.), kad būtų galima atlikti sukimo ir gręžimo darbus. Aukštos kokybės tvirta metalinė pavara užtikrina efektyvų jėgos perdavimą ir ilgą tarnavimo laiką. Greičio elektronikos dėka akumuliatorinis gręžtuvas gali būti optimaliai pritaikytas prie atitinkamos medžiagos ir atliekamo darbo. Į akumuliatorinį suktuvą integruota LED lemputė užtikrina optimalų apšvietimą.

Ypatumai ir funkcijos:

  • Maitinama akumuliatoriumi, todėl visada paruoštas naudojimui
  • Be savaiminio išsikrovimo
  • 2 greičių pavarų dėžė, skirta galingam gręžimui ir varžtų sukimui
  • Greičio elektronika darbui pagal medžiagą ir pritaikymą
  • LED apšvietimas užtikrina optimalų darbą tamsiose vietose
  • Maksimalus patogumas dėl ergonomiško dizaino ir minkštos rankenos
  • Maksimalus patvarumas dėl tvirtų metalinių krumpliaračių
  • Komplekte 45 min įkroviklis ir 2 x 2,0 Ah akumuliatoriai
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4513594

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out