Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Einhell akumuliatorinis žolės robotas FREELEXO 350, vejai iki 350 m² Padidinti

469,99 €
PREKĖS TEIRAUTIS

Einhell akumuliatorinis žolės robotas FREELEXO 350, vejai iki 350 m²

Prietaiso tipas

Akumuliatorinis

Variklio įtampa

18 V

Variklio tipas

Variklis be šepetėlių

Pjovimo plotis

18 mm

Pjovimo aukščio reguliavimas

Taip

Pjovimo aukštis

20 – 60 mm

Maksimalus nuolydžio pjovimo plotas

35%

Maksimalus rekomenduojamas vejos plotas

350 m²

Akumuliatorių skaičius komplekte

1

Akumuliatoriaus talpa

2,0 Ah

IP apsaugos klasė

IPX4

Garso galios lygis

57 dB (A)

Svoris

12,86 kg

 2-JŲ METŲ GARANTIJA!

Einhell FREELEXO robotas vejapjovė skirtas vejoms iki 350 m² ploto. Jis savarankiškai ir nenuilstamai rūpinasi jūsų veja. Robotas yra galingos Power X-Change šeimos narys, todėl komplekte esantis 2,0 Ah akumuliatorius gali būti naudojamas visuose kituose Einhell Power X-Change įrankiuose ir prietaisuose. Intuityviai valdoma klaviatūra leidžia suprogramuoti darbo laiką 8 etapais ir paleisti nepriklausomą antrinių sričių programą. Apsauga nuo vagystės įjungiama PIN kodu. Daugybė saugos jutiklių, tokių kaip smūgio, pasvirimo ir pakėlimo jutikliai, užtikrina saugumą. Jei suaktyvinamas lietaus jutiklis, FREELEXO automatiškai grįš atgal į įkrovimo stotelę. Jei akumuliatorius išsikraus, robotas taip pat grįš į įkrovimo stotelę ir pradės įkrovimo procesą automatiškai. FREELEXO lengvai įveikia iki 35% nuolydžius, o pjovimo aukštis reguliuojamas nuo 20 mm iki 60 mm. Komplekte yra visa montavimo įranga 350 m² vejos plotui - 110 m perimetro laido, 150 tvirtinimo kabliukų, 3 keičiami peiliai ir 4 jungiamieji gnybtai.

Akumuliatoriaus sistema Power X-Change

Naudodami Einhell Power X-Change akumuliatorių sistemą, jūs visada naudojate to paties tipo akumuliatorių įvairiems įrankiams, nesvarbu, dirbate dirbtuvėse ar sode.

Aktyvi akumuliatoriaus valdymo sistema

Aukščiausios klasės ličio jonų elementai ne tik suteikia daug galios, bet ir yra ypač patvarūs ir tvirti dėl automatinio ABS akumuliatoriaus stebėjimo.

Kelių zonų pjovimas – sudėtingiems sodams

Jei Jūsų sode yra kliūčių ir kreivų kampų, FREELEXO žolės robotas turi „Kelių plotų“ ("Multi-Area") funkciją. Jis reguliariai įsijungia individualiai apibrėžtuose perimetro laido taškuose.

Svarbiausia saugumas! Jutikliai saugiam pjovimui

FREELEXO robotas vejapjovė turi daugybę konstrukcinių saugos priemonių, tarp kurių smūgio, posvyrio ir pakėlimo jutikliai, kad robotas vejapjovė iš anksto ir savarankiškai atpažintų kliūtis ir prireikus sustabdytų darbą.

Platus priedų asortimentas 350 m² ploto priežiūrai

Kad robotas žoliapjovė būtų iš karto paruoštas naudoti, jis komplektuojamas su dideliu priedų rinkiniu. Be įkrovimo stotelės ir 3 papildomų peilių, komplekte yra visas montavimo rinkinys, kurio pilnai užtenka vejai iki 350 m² ploto. Komplekte taip pat yra 2,0 Ah akumuliatorius, kuris tinka ne tik šiam žolės robotui, bet ir visiems įrankiams ir prietaisams iš Einhell Power X-Change serijos.

Roboto ypatumai ir funkcijos:

  • Vejapjovė maitinama nuo Power X-Change sistemos 18V akumuliatoriaus, kuris gali būti naudojamas ir bet kokiuose kituose Power X-Change įrankiuose
  • Intuityvi klaviatūra
  • Darbo laikas programuojamas 8 lygiais
  • Saugumo jutiklių sistema - smūgio, pakėlimo ir pasvirimo jutikliai
  • Apsauga nuo vagystės PIN kodu
  • Lietaus jutiklis
  • Pjovimo aukščio reguliavimas (20-60 mm)
  • Tinka nuolydžiams iki 35%
  • Automatinis grįžimas į įkrovimo stotelę išsikrovus akumuliatoriui
  • Rekomenduojamas vejoms iki 350 m²
  • Komplekte 2,0 Ah akumuliatorius, 110 m perimetro laido, 150 tvirtinimo kabliukų, 3 keičiami peiliukai ir 4 sujungimo gnybtai
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

3413962

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out