Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akumuliatorinis lubų šlifuoklis TE-DW 18/225 Li  Solo Padidinti

198,00 €

Akumuliatorinis lubų šlifuoklis TE-DW 18/225 Li Solo

Variklio įtampa

18 V

Variklio tipas

Variklis be šepetėlių

Šlifavimo pado skersmuo

225 mm

Vibracijos greitis maks.

1200 min^-1

Svoris

3,62 kg

Einhell akumuliatorinis sienų ir lubų šlifuoklis TP-DW 18/225 Li - Solo - tai nepamainomas pagalbininkas šlifuojant tinką ir gipso plokštes ant lubų ir sienų atliekant įvairiausius statybos darbus. Šlifuoklis priklauso galingai ir didelei Einhell Power X-Change šeimai, todėl su juo gali būti naudojamas bet koks Power X-Change akumuliatorius. Elektroninis greičio reguliavimas užtikrina, kad šlifuoklio darbas būtų pritaikytas prie apdirbamos medžiagos ir atliekamo darbo. Integruotas dulkių nusiurbimas užtikrina švarią darbo vietą. Spyruoklinis šlifavimo padas garantuoja optimalų kontaktą su siena arba lubomis. Šlifavimo padas turi mikro kabliuką ir kilpą. Sulankstoma ilga rankena palengvina transportavimą ir taupo vietą sandėliuojant. Į komplektaciją įeina prailginimo žarna su integruotu stovu, dulkių surinkimo maišelis su greitai atsegamu užsegimu ir nešiojimo dirželiu, taip pat 6 švitriniai popieriai, vielos tinklelis ir adapteris dulkių siurbliui prijungti. Šlifuoklis komplektuojamas praktiškame transportavimo dėkle. Akumuliatoriaus ir įkroviklio komplekte nėra, juos galima įsigyti atskirai.

Akumuliatoriaus sistema Power X-Change

Naudodami Einhell Power X-Change akumuliatorių sistemą, jūs visada naudojate to paties tipo akumuliatorių įvairiems įrankiams, nesvarbu, dirbate dirbtuvėse ar sode.

Aktyvi akumuliatoriaus valdymo sistema

Aukščiausios klasės ličio jonų elementai ne tik suteikia daug galios, bet ir yra ypač patvarūs ir tvirti dėl automatinio ABS akumuliatoriaus stebėjimo.

Ypatumai ir funkcijos:

  • Power X-Change šeimos narys
  • Greičio elektronika leidžia pritaikyti įrankį prie atliekamo darbo ir šlifuojamos medžiagos
  • Jungiklis su užrakinimo mygtuku
  • Integruotas dulkių nusiurbimas švariam ir lanksčiam darbui
  • Spyruoklinis šlifavimo padas optimaliam kontaktui su siena
  • Šlifavimo padas su mikro kabliu ir kilpa
  • Sulankstoma rankena patogiam transportavimui ir laikymui
  • Minkšti rankenos paviršiai leidžia dirbti be nuovargio
  • Nuimamas aliuminio prailginimas su papildoma rankena
  • Komplekte yra prailginimo žarna su integruotu stovu, dulkių maišelis su greitai atsegamu užsegimu ir peties diržu, 6x švitriniai popieriai (2xP60, 2xP80, 2xP120) ir 1x vielos tinklelis, 1x adapteris tinkamam dulkių siurbliui prijungti
  • Šlifuoklis pristatomas praktiškame transportavimo dėkle
  • Pristatomas be akumuliatoriaus ir įkroviklio, juos galima įsigyti atskirai
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4259990

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out