Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Einhell CE-CB 18/254 Li-Solo akumuliatorinis automobilių poliruoklis, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo Padidinti

44,00 €

Einhell CE-CB 18/254 Li-Solo akumuliatorinis automobilių poliruoklis, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo

Variklio įtampa

18 V

Variklio tipas

šepetinis variklis

Poliravimo pado skersmuo

254 mm

Maksimalus greitis be apkrovos

2500 aps./min

Svoris

1,93 kg

Akumuliatorinis automobilių poliruoklis CE-CB 18/254 Li - Solo iš Einhell - tai aukštos kokybės poliravimo mašina, kuri turi tvirtą korpusą, minkštą rankeną ir pasižymi ilgu tarnavimo laiku. Svarbiausia, vartotojas turi pilną judėjimo laisvę, nes prietaisas yra maitinamas nuo Einhell Power X-Change šeimos akumuliatoriaus. Šiam poliruokliui tiks be koks Power X-Change akumuliatorius.Didelis poliravimo pado greitis užtikrina aukštą efektyvumą poliruojant automobilį. Įjungimo/išjungimo jungiklis yra lengvai pasiekiamas, o apsauga nuo perkrovos užtikrina vartotojo ir automobilio saugumą. Komplekte yra du poliravimo gaubtai, kuriuos galėsite naudoti poliravimo priemonių užtepimui ir automobilio blizginimui. Akumuliatorius ir pakrovėjas į komplektą neįeina, juos galima įsigyti atskirai.

Akumuliatoriaus sistema Power X-Change

Naudodami Einhell Power X-Change akumuliatorių sistemą, jūs visada naudojate to paties tipo akumuliatorių įvairiems įrankiams, nesvarbu, dirbate dirbtuvėse ar sode.

Aktyvi akumuliatoriaus valdymo sistema

Aukščiausios klasės ličio jonų elementai ne tik suteikia daug galios, bet ir yra ypač patvarūs ir tvirti dėl automatinio ABS akumuliatoriaus stebėjimo.

Lengvas automobilio poliravimas

Poliravimo įrankis Einhell CE-CB 18/254 Li Solo sveria kiek mažiau nei 2 kilogramus ir turi paminkštintą rankeną, todėl šis įrankis užtikrina patogų ir energiją taupantį darbą. 2500 apsisukimų per minutę dėka poliruoklis be pastangų įveikia plokščius įbrėžimus ir įvairias dėmes. Poliravimo pado skersmuo 25,4 cm.

Poliravimo gaubtai komplekte

Kartu su poliruokliu gausite du poliravimo gaubtus - tekstilinį ir sintetinį. Tekstilinis gaubtas puikiai tinka poliravimo priemonių užtepimui ant poliruojamo paviršiaus. Sintetinis poliravimo gaubtas sukuria ilgalaikį blizgesį ir puikią apdailą. Automobilių poliruoklis turi apsaugą nuo perkrovos, kuri išjungia įrenginį, jei apkrova yra per didelė, kas užtikrina ypatingą saugumą darbo metu ir taip apsaugo vartotoją, medžiagas ir automobilį.

Ypatumai ir funkcijos:

  • Power X-Change šeimos narys
  • Patogus ir tvirtas poliravimo įrankis
  • Įjungimo/išjungimo jungiklis užtikrina optimalų valdymą ir ypatingą saugumą
  • Apsauga nuo perkrovos saugiam naudojimui
  • Minkšta rankena tobulam darbui ir patogiam laikymui
  • Komplekte vienas tekstilinis poliravimo gaubtas ir vienas sintetinis poliravimo gaubtas
  • Pristatomas be akumuliatoriaus ir be įkroviklio, juos galima įsigyti atskirai
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

2093301

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out