Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akumuliatorinis dulkių siurblys Einhell TE-SV 18 Li-Solo, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo Padidinti

110,00 €

Akumuliatorinis dulkių siurblys Einhell TE-SV 18 Li-Solo, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo

Dulkių maišelio talpa

0,6 L

Variklio tipas

be šepetėlių

Variklio įtampa

18V

Siurbimo galia

100 mbar

Dulkių siurblio svoris

1,05 kg

Svoris siuntimui

3,55 kg

Vertikalus belaidis dulkių siurblys iš Einhell priklauso Einhell Power X-Change šeimai, todėl kartu su juo gali būti naudojamas bet koks Power X-Change akumuliatorius ir pakrovėjas. Šis dulkių siurblys užtikrina Jums nepertraukiamą darbą, neribojant Jūsų judėjimo laisvės, kadangi neturi laidų. Priklausomai nuo naudojamo akumuliatoriaus, galima pasiekti labai ilgą veikimo laiką, nes, pavyzdžiui, 6 Ah akumuliatorius užtikrina dulkių siurbliui iki 80 minučių darbo ECO režimu.Keturi šviesos diodai leidžia lengvai išvalyti net tamsias ir sunkiai pasiekiamas vietas, pavyzdžiui, po lova ar spintele. Gumuoti ratai juda tyliai ir apsaugo grindų dangą. Kompaktiškas dydis ir nedidelis svoris užtikrina darbą be nuovargio. Efektyvi triguba filtrų sistema užtikrina, kad šalinamas oras būtų švarus. Dulkių surinkimo konteineris ištuštinamas tiesiog paspaudus mygtuką, todėl nereikia naudoti papildomo maišelio. Tai tausoja aplinką, taupo pinigus ir yra labai higieniška, nes vartotojas nesiliečia su nešvarumais.ECO režimas gali būti naudojamas nedideliems nešvarumams pašalinti, užtikrinant maksimalų veikimo laiką. BOOST režimas užtikrina maksimalų nešvarumų siurbimo efektyvumą, pavyzdžiui, ant kilimų. Dulkių siurblys taip pat gali būti naudojamas kaip mažas ir lengvas rankinis dulkių siurblys.
Komplekte esantis grindų antgalis skirtas pašalinti dulkes ir sunkiai įveikiamus nešvarumus nuo kietų grindų, kilimų ir kilimėlių. Lankstus plyšių antgalis idealiai tinka siurbti sunkiai pasiekiamose vietose, pavyzdžiui, tarp automobilio sėdynių. Šepetys gali būti lengvai nuimamas nuo siurblio ir valomas. Komplekte taip pat yra sieninis laikiklis, kad dulkių siurblys ir jo priedai būtų laikomi tvarkingai ir visada lengvai pasiekiami. Vos vienu paspaudimu galima pereiti į režimą, kuriame dulkių siurblys veikia nuolat ir nereikia laikyti nuspausto maitinimo mygtuko.

Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

2347180

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out