Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
ADA 3D LINER 2V GREEN Lazerinis nivelyras Padidinti

85,00 €

ADA 3D LINER 2V GREEN Lazerinis nivelyras

Darbo diapazonas

40 m

Darbo diapazonas su imtuvu

70 m

Tikslumas

±0,2/1 mm/m

Kompensatoriaus darbo diapazonas

±3°

Lazerinis diodas

2 klasė, 552 nm, <1mW

Maitinimo šaltinis

4 АА / 1,5 V / Li-ion akumuliatorius

Darbinių temperatūrų diapazonas, °С

-10 iki +40°C

Lazerio projekcija

1H 2V 1D (3 linijos, vienas taškas)

Apsauga nuo dulkių ir drėgmės

IP54

Stovo sriegis

5/8‘‘

Svoris

0,9 kg

 

Lazerinis nivelyras ADA 3D LINER 2V GREEN  – tai tikslus profesionalus lazerinis nivelyras, kuris skirtas naudoti tiek patalpose, tiek lauko sąlygomis. Nivelyras projektuoja ryškias žalias linijas: 2 vertikalias (2V), 1 horizontalią (1H) ir atsvaros tašką (D). Nivelyro unikalumas – tai žalias lazerio spindulys. Žalias spindulys tomis pačiomis apšvietimo sąlygomis yra matomas daug geriau, negu raudonas.

Lazerinių linijų pasirinkimas. Lazerines linijas galima išjungti priklausomai nuo Jūsų poreikio ir siekiant taupyti baterijų įkrovimo lygį. Lazerinė atsvara leidžia tiksliai nustatyti ADA 3D LINER 2V GREEN ant reikiamo pirminio taško. Vertikalių linijų persikirtimas ant lubų duoda galimybę pernešti lazerinės atsvaros tašką (esantį ant grindų) ant lubų su labai dideliu tikslumu.

Darbo režimas su imtuvu. Nivelyro darbo diapazonas yra 40 m, bet su lazerio spindulio imtuvu (į komplektaciją neįeina) galėsite dirbti net 70 m atstumu. Tačiau svarbiausia, kad spindulio imtuvas leidžia dirbti net esant labai ryškiam apšvietimui.

Mikrometrinis varžtas. Lazerinys nivelyras ADA 3D LINER 2V GREEN turi pasukamą pagrindą. Ant pagrindo įrašyta laipsnių skalė 360°, kuri leidžia tiksliai kontroliuoti vertikalių spindulių išplėtimo kampą. Vertikalaus spindulio nukreipimas į reikiamą pusę ir ant reikiamo taško yra atliekamas mikrometrinio varžto pagalba.

Akumuliatorius ir pakrovėjas. Nivelyras dirba nuo ličio-jonų akumuliatoriaus su padidinta talpa – 3200 mA. Prietaisas taip pat gali dirbti tiesiogiai nuo pakrovėjo (yra komplekte). Jei akumuliatoriaus įkrovimo lygis yra nulinis, o Jus neturite baterijų, galite įjungti lazerinį nivelyrą tiesiogiai prie maitinimo šaltinio pakrovėjo pagalba ir tęsti darbą.

Transportavimo lagaminas. Transportavimui ir visų priedų saugojimui lazerinis nivelyras turi aukštos kokybės lagaminą. Lagaminas yra atsparus smūgiams, kritimui ir apkrovai. Lagamino viduje nivelyras gali būti fiksuojamas, kad nejudėtų. Kiekvienam papildomam nivelyro elementui lagamine yra speciali atskira vieta.  

Lazeriniai akiniai yra reikalingi, kai Jums tenka dirbti ryškiai apšviestose vietose, kur darbo atstumas yra nedidelis, o spindulys vos matomas. Su tokiais akiniais spindulys puikiai matomas ant bet kokių paviršių.

 

Komplektacija:

  • Lazerinis nivelyras
  • Transportavimo lagaminas
  • Lazeriniai akiniai
  • Akumuliatorius
  • Pakrovėjas
  • Perėjimas akumuliatoriui
  • Varžtas-prailgintuvas
  • Magnetinis taikinys

 

  • Įrankiui taikoma 24 mėnesių garantija    

Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

A00532

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out