Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akumuliatorinė žoliapjovė GE-CM 36/33 Li (2x2,5Ah) Padidinti

189,99 €

Akumuliatorinė žoliapjovė GE-CM 36/33 Li (2x2,5Ah)

Akumuliatorinė vejapjovė GE-CM 36/33 Li yra labai aukštos kokybės, patikima ir itin didelio našumo įranga, skirta belaidžiam mažesnių vejos paviršių priežiūrai. Naudojant naują Einhell Power X-Change akumuliatorių sistemą, vejapjovėje yra du galingi 18 V akumuliatoriai, kurių atitinkamai 2,5 Ah, maloniam darbui be varginančio maitinimo laido. Penkių pakopų centrinis pjovimo aukščio reguliavimas leidžia paprastai, individualiai reguliuoti pjovimo aukštį. GE-CM 36/33 Li turi sulankstomą stūmimo rankeną su greitomis fiksavimo svirtimis ir gali būti reguliuojamas aukštyje. Kiekviena baterija turi akumuliatoriaus užpildymo lygio ekraną su trimis šviesos diodais, iš kurių vienu žvilgsniu galima nuskaityti esamą įkrovimo būseną. Baterijos papildomai gali būti naudojamos visiems Power X-Change šeimos įrenginiams. Į pristatymo komplektą įeina du sisteminiai akumuliatorių įkrovikliai. Jo didelio ploto ratai papildomai saugo veją. Didelėje žolės dėžėje yra pripildymo lygio ekranas, todėl, jei reikia ištuštinti, ją galima pamatyti iš karto. Ilgaamžis korpusas pagamintas iš aukštos kokybės smūgiams atsparaus plastiko. Praktiška nešiojimo rankena leidžia lengvai transportuoti. GE-CM 36/33 Li rekomenduojamas vejai iki 250 m².

Twin-Pack technologija: 2x18V Power X-Change baterijos – daugiau galios
Centrinis pjovimo aukščio reguliavimas, 5 lygiai (25-65 mm)
Ilga sulankstoma rankena taupant vietą sandėliavimui ir transportavimui
Reguliuojamo aukščio ilga rankena su 2 nustatymais
Integruota rankena patogiam transportavimui
Pripildymo lygio indikacija iš žolės surinkimo dėžės
Platūs ratai su vejai nekenksmingu važiavimo paviršiumi
Aukštos kokybės, atsparus smūgiams plastikinis korpusas
Rekomenduojama vejos plotams iki 250 m²
Komplektuojama su 2x 2,5Ah baterija ir 2x greitu įkrovikliu

https://www.einhell.de/shop/en-de/ge-cm-36-33-li-2x2-5ah.html

Garantija 24 mėn

Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

3413210

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out