Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akumuliatorius 18V 5-8Ah Multi-Ah PXC Padidinti

119,00 €

Akumuliatorius 18V 5-8Ah Multi-Ah PXC

Maitinimo įtampa

18 V

Baterijos tipas

Li-Ion

Akumuliatoriaus talpa

5 arba 8 Ah

Darbo diapazonų skaičius

2

Akumuliatoriaus įkrovimo laikas

90/120 min.

Akumuliatoriaus įkrovos indikatorius

Taip

Matmenys

9,30 x 8,20 x 18,20 cm

Svoris

1,1 kg

Akumuliatorius Einhell Power X-Change Plus 18V Multi-Ah yra daugiafunkcinės Einhell akumuliatorių sistemos Power X-Change dalis. Power X-Change akumuliatorių sistema - tai daugiau nei 250 įrenginių, veikiančių naudojant vieno tipo akumuliatorius. Jei turite Power X-Change akumuliatorių, kitus įrenginius galite įsigyti SOLO versijoje – be akumuliatoriaus ir įkroviklio. Papildomai galima įsigyti įvairios talpos akumuliatorių (nuo 2 Ah iki 6 Ah) bei įvairių tipų įkroviklius.

Universalūs Power X-Change akumuliatoriai tiekia galią ir ilgaamžiškumą visiems akumuliatoriniams Power X-Change įrankiams.   Nauda klientui akivaizdi: turėdami vieną akumuliatorių ir vieną įkroviklį visiems savo įrankiams, ne tik sutaupysite pirkimo metu, bet ir tausosite aplinką bei turėsite ypatingą lankstumą namuose ir sode. Taip pat neturėsite jokios netvarkos ir chaoso, kai kiekvienam įrenginiui naudojami skirtingi akumuliatoriai ir įkrovikliai.

MULTI-Ah technologijos dėka šis akumuliatorius gali veikti kaip 8Ah baterija, siekiant gauti maksimalų galingumą, ir kaip 5Ah baterija, kad bendras veikimo laikas būtų 3 kartus ilgesnis. Naujausios kartos ličio jonų elementai gamina 100% daugiau galios. Be to, PLUS technologija suteikia papildomos galios atliekant didelio našumo darbus. Aukštos kokybės akumuliatorius atsparus atminties efektui ir savaiminiam išsikrovimui, užtikrinant nuolatinę didelę galią.

Šis akumuliatorius taip pat tinka naudoti TWIN-PACK 36V gaminiuose. Aktyvi ABS akumuliatoriaus valdymo sistema nuolat stebi akumuliatoriaus parametrus naudodama įmontuotą mikroprocesorių. Tai užtikrina maksimalų saugumą, optimalų įrenginio veikimą, maksimalų veikimo laiką ir maksimalų tarnavimo laiką. Tikslią dabartinę įkrovimo būseną % galima patikrinti skaitmeniniame ekrane. Dėl savo konstrukcijos korpusas yra atsparus dulkėms, korozijai ir mechaniniams poveikiams. Guminė danga suteikia akumuliatoriui didelę apsaugą nuo smūgių ir gerą sukibimą.

Akumuliatorius pristatomas be įkroviklio.

  • Universalus naudojimas visiems Power X-Change įrenginiams
  • Multi-Ah technologija: 8 Ah baterija maksimaliai talpai arba 5 Ah baterija maksimaliai eksploatavimo trukmei
  • Naujausi elementai: daugiau galios, kompaktiškesnis ir lengvesnis dizainas
  • Tikslus įkrovimo būsenos rodymas % skaitmeniniame ekrane
  • PLUS technologija: daugiau galios efektyviam darbui
  • Akumuliatoriaus valdymo sistema (ABS), skirta optimaliam akumuliatoriaus stebėjimui
  • Geriausias našumas, saugumas, veikimo laikas ir ilgaamžiškumas dėl ABS
  • Dėl aukštos kokybės ličio jonų elementų nėra atminties efekto
  • Mažas savaiminis išsikrovimas ir didelė pastovi galia
  • Didelė apsauga nuo smūgių ir geras sukibimas dėl gumuoto korpuso
  • Korpusas apsaugotas nuo dulkių ir korozijos
  • Tinka TWIN-PACK 36 V maitinimo įrenginiuose
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4511600

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out