Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akumuliatorinis perforatorius TE-HD 18/12 Li Solo, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo Padidinti

69,00 €

Akumuliatorinis perforatorius TE-HD 18/12 Li Solo, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo

Galingumas

800W

Maitinimas

Akumuliatorius

Tinkami akumuliatoriai

18V, 1.5 – 5.2 Ah (nėra komplekte)

Smūgio jėga

1,2 J

Griebtuvo tipas

SDS+

Smūgių skaičius

5700 smūgių/minutę

Maksimalus sukimo momentas

14 Nm

Tuščiosios eigos greitis

1100 aps./min

Svoris

1,39 kg

Svoris siuntimui

1,58 kg


Perforatorius iš gamintojo Einhell turi du darbo režimus – gręžimą ir kalimą, todėl puikiai tinka pagrindiniams darbams: gręžimui, gręžimui su kalimu ir tvirtinimo detalių užsukimui. Akumuliatorinio perforatoriaus smūgio jėga yra 1.2 J, o smūgių skaičius pasiekia 5700 smūgių per minutę. Galingas 800W variklis ir metalinės reduktoriaus pavaros užtikrina aukštą sukimo momentą, kuris leidžia gręžti skyles, kurių maksimalus skersmuo iki 12 mm, betone, dirbtiniame ar natūraliame akmenyje, plytose ir kitose kietose medžiagose. Gręžimo režime įrankis gali efektyviai dirbti su metalu, keramika, mediena, plastiku ir kitomis medžiagomis jų pagrindu.
Perforatorius Einhell TE-HD 18 Li turi tolygų elektroninį apsukų skaičiaus reguliavimą, kuris yra patogus dirbant su tvirtinimo detalėmis. Su šiuo įrankiu galėsite dirbti net sunkiai pasiekiamose ir blogai apšviestose vietose, kadangi jame numatytas darbinės srities LED apšvietimas.

Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4513970

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out