Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
ADA Silver Plus teleskopinis stovas-strypas 3,6 m Padidinti

67,00 €

ADA Silver Plus teleskopinis stovas-strypas 3,6 m

Medžiaga

aliuminis

Aukštis

360 cm

Adapteris nivelyrui

1/4" ir 5/8"

Teleskopinis stovas ADA Silver Plus – tai aliuminio strypas, kuris susideda iš kelių sekcijų, kurias galima susukti ir dirbti su skirtingais aukščiais. Idealiai tinka tiems, kurie atlieka ženklinimą butuose ir namuose, kur lubų aukštis iki 3,6 metro.

ADA Silver Plus yra patikimai montuojamas tarp grindų ir lubų. Kad montavimas vyktų greičiau, slankiojančios sekcijos apačioje sumontuotas specialus kojinis pedalas: padėkite štangą ant grindų, koja nuspauskite pedalą ir atremkite į lubas. Greitai ir lengvai.

Patogiam lazerinių nivelyrų tvirtinimui į komplektą specialiai įtrauktas Ada Magnetic Lift - magnetinis laikiklis su mikroliftu. Tvirtinimas pagamintas iš didelio stiprumo atsparaus smūgiams plastiko. Apytikriam įrenginio montavimo aukščio parinkimui naudojamas Slider judantis fiksatorius ant stovo-strypo. Milimetriniam tikslumui nukreipiant horizontalųjį spindulį nuo 0 iki 11 centimetrų, naudojamas Ada Magnetic Lift mikroliftas. Ada Magnetic Lift tvirtinamas prie stovo galingais neodimio magnetais. Tuo atveju, kai nebūtina naudoti stovo-strypo, lazerinis nivelyras kartu su Ada Magnetic Lift gali būti lengvai atskirtas nuo ADA Silver PLUS. Du įrenginiai viename. Ant Ada Magnetic Lift galima montuoti lazerinius nivelyrus su 1/4 arba 5/8 colio tvirtinimo sriegiu.

Komplekte taip pat yra specialus maišelis, kuriame galima laikyti ADA Silver PLUS išardytas dalis transportavimo ir laikymo metu.

 

Komplektacija:

  • Stovas
  • Atraminis kulnas
  • Judantis fiksatorius Slider
  • Magnetinis tvirtinimas Ada Magnetic Lift
  • Krepšys



Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

A00557

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out