Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akumuliatorinis žemės grąžtas Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo, komplekte grąžtas 150 mm Padidinti

165,00 €

Akumuliatorinis žemės grąžtas Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo, komplekte grąžtas 150 mm

Įrankio tipas

akumuliatorinis

Maitinimo įtampa

18V

Akumuliatoriaus tipas

Li-Ion

Variklio tipas

Be šepetėlių

Veikimo diapazonų skaičius

3

Sukimosi greitis

120 min^-1

Gręžimo skersmuo

150 mm

Gręžimo ilgis

800 mm

Priedai komplekte

Grąžtas 80 cm

Komplekte akumuliatorius ir pakrovėjas

ne

Matmenys

112,00 × 21,30 × 43,20 cm

Svoris

8,3 kg

 

Akumuliatorinis žemės grąžtas - tai patikimas pagalbininkas sodinant bet kokį medį ar krūmą, taip pat atliekant sodo darbus, pavyzdžiui, statant tvoros stulpus ar tvirtinant dekoracijas. Akumuliatorinis gręžtuvas priklauso Einhell Power X-Change šeimai, todėl gali būti naudojamas su visais Power-X-Change akumuliatoriaus. Grąžtui dirbti reikalingas PXC 18V akumuliatorius. Prietaisas pristatomas su grąžtu (ilgis 80 cm / skersmuo 15 cm), bet be akumuliatoriaus ir pakrovėjo, juos galite įsigyti atskirai arba naudoti jau turimus.

Įrenginys maitinamas Einhell PurePOWER bešepetiniu varikliu. Šis bešepetėlis variklis užtikrina didesnę galią ir ilgesnį veikimo laiką nei įprasti anglies šepetėlių varikliai. Be to, įrenginys aprūpintas tvirtu aliuminio pavaros korpusu. Gręžimo įrenginius galima nustatyti trimis skirtingais režimais: 1) sukimasis į kairę, kad atlaisvintumėte antgalį, 2) sukimasis į dešinę, kad būtų galima naudoti ECO galios režimą. Reguliarus galios nustatymas lengvam gręžimui minkštame grunte ir 3) sukimui pagal laikrodžio rodyklę visos galios režimu.

Tvirtas metalinis rėmas užtikrina maksimalų stabilumą ir sukimo standumą, o dviguba gumuota rankena – praktišką valdymą ir ergonomišką darbą.

 

Belaidis maitinimas giliems sodo darbams!

Nesvarbu, ar statote tvorą, kasiate sodo dekoracijas į žemę, ar sodinate naujus augalus – akumuliatorinis žemės grąžtas Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo labai palengvins gręžimą žemėje! Veikimui reikalinga 18 V Power X-Change baterija ir įkroviklis parduodami atskirai.


Stabilus plieninis rėmas - plieninis rėmas su integruota dviguba rankena užtikrina maksimalų stabilumą ir yra atsparus sukimui net esant didelei jėgai.

Tvirtas pavaros korpusas - kokybiškas, patvarus ir tvirtas aliuminio pavaros korpusas puikiai tinka sudėtingam darbui.

Praktiška dviguba rankena - ergonomiška dviguba rankena su paminkštinimais užtikrina patogų ir saugų akumuliatorinio gręžtuvo valdymą.

Kokybiškas grąžtas medžiams sodinti ir tvoros stulpams montuoti

Komplekte yra 15 cm skersmens ir 80 cm ilgio grąžtas. Dėl didelio gręžimo pločio akumuliatorinis gręžtuvas puikiai tinka montuoti tvoros stulpus ar medžius. Gręžimo gylis iki 80 cm taip pat leidžia gręžti stulpų pamatus. Grąžtą galima pakeisti be įrankių.

Einhell PurePOWER variklis be šepetėlių - stiprus ir patvarus

PurePOWER bešepetėlis variklis užtikrina maksimalų efektyvumą, ilgesnį veikimo laiką ir maksimalų tarnavimo laiką. Skirtingai nuo variklių su anglies šepetėliu, variklis be šepetėlių nesidėvi, todėl jam nereikia priežiūros.

Power X-Change akumuliatorių sistema

Power X-Change akumuliatorių sistema - tai daugiau nei 250 įrenginių, veikiančių naudojant vieno tipo akumuliatorių. Jei turite akumuliatorių, kitus įrenginius galite įsigyti SOLO versijoje – be akumuliatoriaus ir įkroviklio. Papildomai galima įsigyti įvairios talpos akumuliatorių (nuo 2 Ah iki 6Ah) bei įvairių tipų įkroviklius.

Einhell Power X-Change akumuliatorinis gręžtuvas GP-EA 18/150 Li Bl Solo pristatomas be akumuliatoriaus ir įkroviklio. Jam tinka visi Power X-Change serijos akumuliatoriai.

Žemės grąžto ypatumai:

  • Priklauso Einhell Power X-Change šeimai, veikimui reikalingas 1x18V akumuliatorius
  • Variklis be šepetėlių – didesnė galia ir ilgesnis veikimo laikas
  • Metalinis rėmas – maksimalus stabilumas ir sukimo standumas
  • 3 skirtingi režimai: prieš laikrodžio rodyklę, pagal laikrodžio rodyklę: ECO ir HIGH POWER
  • Pridedamas grąžtas/sraigtas (ilgis 80 cm / skersmuo 15 cm)
  • Patvarus ir tvirtas aliuminio pavaros korpusas
  • Dviguba gumuota rankena užtikrina ergonomišką darbą
  • Pristatomas be akumuliatoriaus ir įkroviklio, juos galite įsigyti atskirai
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

3437000

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out