Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Galios Bankas su užvedimo funkcija Einhell CC-JS 8 Padidinti

94,92 €
107,86 €
Sumažinta kaina!

-12%

PREKĖS TEIRAUTIS

Galios Bankas su užvedimo funkcija Einhell CC-JS 8

detalės

 

"Einhell CC-JS 8 Jump Start Power Bank" yra kompaktiškas, patogus šuolių paleidimas ir elektrinė, kuri puikiai tinka automobiliui ir kelyje. Naudodami vieną įrenginį galite paleisti automobilį, kai akumuliatorius yra negyvas, taip pat galite greitai ir lengvai uzkrauti mobiliuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, fotoaparatus ir tt. Didelės talpos 3 x 2500 mAh (iš skaičiavimo) ličio polimero akumuliatorius tiekia visas reikalinga jėga. Įkrovos būsena rodoma LED ekrane. Šviesos diodas veikia nedidelėje elektrinėje su pastoviu įjungimu, šviesos diodais ir SOS signalu įvairioms avarinėms situacijoms, taip pat gali būti labai patogu. Nešiojamas "Power Bank" turi 5V / 2A USB išvestį, todėl lengva įkrauti įvairius įrenginius. Jumper kabeliai su visiškai izoliuotomis gnybtukais ir apsauga nuo perkrovos, skirtos prijungti prie "Power Bank", USB adapterio kabelis,

 
Įkrovimo įtampa - įėjimo 100-240 V | 50-60 Hz
Įkrovimo įtampa - išėjimo        15 V | 1000 mA
Baterija 8000 mAh
pradėti įtampą 12 V
pikinė srovė 400 A
paleidimo srovė 200 A - 5 s
USB jungtis 5 V | 2 a
įkrovimo laikas 3 val
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

1091510

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out