Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Galios Bankas su užvedimo funkcija Einhell CC-JS 18 Padidinti

150,19 €
183,16 €
Sumažinta kaina!

-18%

PREKĖS TEIRAUTIS

Galios Bankas su užvedimo funkcija Einhell CC-JS 18

detalės

 

"Einhell CC-JS 18 Jump Start Power Bank" yra kompaktiškas, patogus šuolių paleidimas ir elektrinė, kuri puikiai tinka automobiliui ir kelyje. Naudodami vieną įrenginį galite paleisti automobilį, kai akumuliatorius yra netekęs, taip pat galite greitai ir lengvai įkrauti mobiliuosius telefonus, nešiojamus kompiuterius, fotoaparatus ir tt. Didelės talpos 3 x 6000 mAh (skaičiavimo būdu) ličio polimero baterija tiekia visus reikalinga jėga. Įkrovos būsena rodoma LED ekrane. Šviesos diodas veikia nedidelėje elektrinėje su pastoviu įjungimu, šviesos diodais ir SOS signalu įvairioms avarinėms situacijoms, taip pat gali būti labai patogu. "Power Bank" turi 5V / 1A / 2A USB išvestį, 12V / 10A išėjimą (kompresorių / oro aušintuvams automobilyje) ir 19V / 3. 5A išvestis (nešiojamiesiems kompiuteriams ir nešiojamiesiems kompiuteriams), skirta nešiojamam energijos šaltiniui greitai įkrauti ir įjungti įvairius įtaisus. Jumbo kabelis su visiškai izoliuotais gnybtukais ir apsauga nuo perkrovos prijungimui prie "Power Bank", USB adapterio kabelis, adapterio kabelis su 8 skirtingais nešiojamojo kompiuterio adapteriais (tinka, pvz., "Dell", "HP", "IBM", "Lenovo", "Toshiba", "Sony", "Samsung", "Acer" "Asus", "Fujitsu", "NEC" ir kt.), 230V įkroviklio adapteris ir 12V įkrovimo kabelis su cigarečių degiklio kištuku yra kartu su praktiniu apsauginiu dėklu "Power Bank" ir priedų saugojimui.

 
Įkrovimo įtampa - įėjimo 100-240 V | 50-60 Hz
Įkrovimo įtampa - išėjimo        15 V | 1000 mA
Baterija 18 000 mAh
pradėti įtampą 12 V
pikinė srovė 600 A
paleidimo srovė 300 a - 5 s
USB jungtis 5 V | 2 a
įkrovimo laikas 6 val
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

1091530

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out