Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akum.Pakrovėjas Einhell CC-BC 6 M Padidinti

39,78 €
47,93 €
Sumažinta kaina!

-17%

PREKĖS TEIRAUTIS

Akum.Pakrovėjas Einhell CC-BC 6 M

detalės

 

"Einhell CC-BC 6 M" akumuliatoriaus įkroviklis yra pažangus akumuliatoriaus įkroviklio įtaisas, pritaikytas šiuolaikinėse transporto priemonėse techniškai aukštai išsivysčiusioms, našioms baterijoms. Mikroprocesoriaus pagalba valdomas įrenginys tinka daugeliui transporto priemonių akumuliatorių tipų ir aprūpintas įvairiais techniniais saugos ir priežiūros mechanizmais. Pagrindinis dėmesys yra skiriamas greitam, baterijoms palankiam įkrovimui, kad būtų pasiektas kuo ilgesnis veikimo laikas. Įkroviklio valdymas yra paprastesnis nei naudojant įprastus įrenginius dėl išsamios įkrovos būklės rodymo.  "Einhell" akumuliatoriaus įkroviklio daugiapakopis įkrovimo ciklas automatiškai stebimas ir reguliuojamas mikroprocesoriaus valdikliu. Išmaniojo valdymo elektronika analizuoja prijungtos baterijos tipą ir būklę ir inicijuoja tinkamiausią įkrovimo režimą, kad atitiktų tai, ko reikia. Srovės įkrovimo funkcija apsaugo ir išsaugo akumuliatorių, kad būtų užtikrintas nuolatinis optimalus įkrovos lygis. Tai daro CC-BC 6 M tinkamą visų tipų transporto priemonėms, ypač sezoniniams automobiliams su ilgu laikymo laiku.  Žiemos įkrovimo būdas buvo specialiai sukurtas lauko temperatūrai žemesnėje kaip 5 ° C temperatūroje. Perkrautos baterijos su nepažeistomis ląstelėmis gali būti atkurtos naudojantis CC-BC 6 M gelbėjimo funkcija. "Einhell" akumuliatoriaus įkroviklyje yra automatinė trumpojo jungimo ir atvirkštinio poliškumo apsauga. Šie apsaugos mechanizmai ne tik apsaugo įkroviklį, bet ir bateriją. LCD akumuliatoriaus įkrovos ir įkrovos būklės ekrane trumpai rodomas dabartinė akumuliatoriaus būsena ir režimas, kuriuo veikia įkroviklis. Akumuliatoriai gali būti lengvai ir saugiai prijungti prie "Einhell" akumuliatoriaus įkroviklio, nes jis visiškai izoliuotas. Integruotas sieninis kronšteinas reiškia, kad įkroviklį galima saugiai laikyti ir taupyti erdvėje.

 
įtampa 220-240 V | 50 Hz
Įkrovimo įtampa 6 V / 12V
Tinka baterijoms (nuo min. A iki maks. AH) 3-150 Ah
Įkrovimo srovė Min. (Arith./eff.) - maks. 2 / [-] A (arith./eff.) 6 V dc
Įkrovimo srovė min. (arith./eff.) - maks. 2 / [-] A (arith./eff.) 12 V dc
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

1002231

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out