Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Elektrinės gyvatvorių žirklės GE-EH 6056 Padidinti

92,13 €
104,69 €
Sumažinta kaina!

-12%

Elektrinės gyvatvorių žirklės GE-EH 6056

"GE-EH 6056" elektrinės gyvatvorių žirklės yra aukštos kokybės, galingas ir patikimas įrankis, atitinkantis aukščiausius reikalavimus gyvatvorių ir krūmų apdailai. Optimaliam energijos perdavimui yra tvirtas metalinis krumpliaratis.Kontraverčiamojo dvigubo gnybto pjovimo įrankiai pagaminti iš lazeriu pjaunamo, tiksliai išgrietimo plieno ir užtikrina puikius pjovimo rezultatus.Lanksčiai valdomą galinę rankeną galima pasukti 90 ° ir 180 ° kampu. Papildoma rankena užtikrina aukštą naudotojo patogumą. GE-EH 6056 turi dviejų rankų saugos jungiklį su mechaniniu pjovimo stabdžiu, kuris perjungia išjungimo jungiklį mažiau nei per vieną sekundę. Papildomam saugumui yra rankų apsauga. Peiliai yra apsaugoti aliuminio dangteliu. Apsauginis strigtis apsaugo maitinimo laidą nuo apgadinimo. Pjovimo kolektorius gali būti montuojamas abejose pusėse, kad būtų patogus surinkimas ir pašalinimas. Saugiam transportui yra tvirta pjaustytuvo apsauga. Nuimamas apsauginis gaubtas turi skylę, skirtą montuoti sienoje, ir vienu metu galima saugiai laikyti.

 
Maitinimo tiekimas 230 V | 50 Hz
Galia 600 W
Tuščiosios eigos greitis      1600 min ^ -1
Kardų ilgis 56 cm
Pjovimo ilgis 52 cm
Tarpas tarp dantų 25 mm
Iškirtimai per minutę 3200 min ^ -1


Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

3403753

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out