Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Elektrinis Trimeris Einhell GC-ET 4025 Padidinti

34,44 €
39,14 €
Sumažinta kaina!

-12%

Elektrinis Trimeris Einhell GC-ET 4025

detalės

 

Vejos trinkelė GC-ET 4025 - tai praktiškas ir labai galingas įrankis, padedantis jums gaminti nepriekaištingą sodą, lengvai apdailos sunkiai pasiekiamose sode. Šis įrankis yra labai universalus dėka variklio galvutės, kuri gali pasukti 90 ° kampu ir pakreipta į penkias skirtingas pozicijas, kad būtų galima patogiai pjauti vertikalius paviršius. GC-ET 4025 turi tvirtą universalųjį variklį. Galima patogiai valdyti dviejų rankų darbą ir tiksliai sureguliuoti visų dydžių naudotojus su neribotai valdoma teleskopine ilga rankena su reguliuojama papildoma rankena, todėl galima nestabiliai dirbti. Korpusas ir papildoma rankena yra pagaminti iš aukštos kokybės, atsparios smūgiams plastiko. Viena eilutė patogios, automatinės juostos tiekimo sistemos užtikrina švarų pjovimą. Praktinė gėlių apsauga užtikrina tinkamą saugų atstumą nuo brangių gėlių ir padeda išlaikyti jūsų sodo gerą išvaizdą. Apsauginis strigtis apsaugo žoliapjovės maitinimo laidą nuo nusidėvėjimo.

 
įtampa 230 V | 50 Hz
galia 400 W
pjovimo plotis 250 mm
linija skersmuo 1,6 mm
6 m
Besisukantis cilindrų galvutė     +/- 90°
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

3402060

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out