Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Šlifuoklis-Graveris Einhell TH-MG 135 E Padidinti

55,00 €

Šlifuoklis-Graveris Einhell TH-MG 135 E

  • Greičio elektronika
  • Užrakinimo rankenėlė įrankiui pakeisti
  • Įrankio sagas
  • Minkšta rankena
  • 189 vnt. Priedų komplektas
 
detalės

 

TC-MG 135 E šlifavimo ir graviravimo įrankis yra aukštos kokybės, kompaktiška mašina, kuri yra pritaikyta daugybei skirtingų gręžimo, pjovimo, šlifavimo ir šepetėlių, nes yra daugybė priedų. Spyglių užraktas leidžia greitai pašalinti įvairius priedus ir jas lengvai pakeisti. Elektroninė greičio kontrolė užtikrina sklandų paleidimą ir leidžia tiksliai sureguliuoti energiją konkrečiai užduočiai. TC-MG 135 E pasižymi lanksčiu velenu, su kuriuo gali dirbtinai ir lengvai apdirbti įvairias ruošinio dalis. Naudojimo metu įrankis taip pat gali būti patogiai sumontuotas ant teleskopo stovo ir su juo susijusio kablys. Dėl minkštos rankenos ir ergonomiško dizaino mašiną lengva laikyti. Platus 189 dalių priedas, skirtas šlifavimui, gręžimui,


įtampa230 V | 50 Hz

Galia135 W

Apsisukimų skaičius10000 - 32000 min-1

kokia priemonėØ 0,5 / 1,6 / 2,4 / 3,2 mm

Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4419169

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out