Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės GE-CH 1855/1 Li-Solo Padidinti

77,76 €
88,36 €
Sumažinta kaina!

-12%

Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės GE-CH 1855/1 Li-Solo

"GE-CH 1855/1 Li" akumuliatorinės gyvatvorių žirklės yra labai efektyvus įrankis, kuris užtikrina gerą aptarnavimą gyvatvorių, krūmų pjaustyme dideliais paviršiais ir skirstytuvais, kai nėra jungties prie elektros tinklo. Ilgam tarnavimo laikui krumpliaratis yra pagamintas iš metalo, o švarus pjovimo rezultatas - peiliai pagaminti iš lazerio pjovimo ir deimantinio grunto. Integruotas dviejų rankų saugos jungiklis įjungia pertraukiklius mažiau nei per 1 sekundę, kai išjungiamas jungiklis. Peiliai yra apsaugoti aliuminio dangteliu. Priekinė rankena yra reguliuojama, o galinė rankena gali būti pasukta, kad būtų galima labai gerai valdyti ir optimaliai sureguliuoti gyvatvorių žirklę į kiekvieną darbo situaciją. Apsauginė sija turi skylę, skirtą sieninei montavimo įrangai. "GE-CH 1855/1 Li" turi tvirtą pjaustytuvo apsaugą saugiai ir patogiai transportuoti ar laikyti. Neįtraukta baterija ar įkroviklis.

 
Pjovimo ilgis 55 cm
Ašmenų ilgis 620 mm
Tarpas tarp dantų 18 mm
Iškirtimai per minutę 2200 min ^ -1


Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

3410632

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out