Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Smūginis veržliaraktis Einhell TE-CW 18 Li BL-Solo Padidinti

90,75 €
103,13 €
Sumažinta kaina!

-12%

Smūginis veržliaraktis Einhell TE-CW 18 Li BL-Solo

"Einhell" bevielis smūginis veržliaraktis "TE-CW 18 Li BL-solo" idealiai tinka šeimos variklinių transporto priemonių priežiūrai ir priežiūrai. Pamirškite visą energiją ir laiką, kurį pavasarį ir rudenį padedate keisti padangas - naudodamiesi šia praktine pagalba, galite atsipalaiduoti ir priveržti ratų veržles rankomis. Šis galingas veržliaraktis yra patogi alternatyva kietajam rankiniam darbui. Nešvarus variklis suteikia daugiau galios ir veikia ilgiau nei įprastas anglies šepečio variklis. Be to, šis smūginis veržliaraktis yra "Power X-Change" šeimos narys: tos pačios įkraunamos ličio jonų baterijos ir įkrovikliai gali būti naudojami visoms "Power X-Change" gaminiams. Privalumai yra akivaizdūs. Kištukai, atsikratyti pavojaus ir trukdžių, kuriuos sukelia ribotas judėjimas, yra praeitis, nes Einhell naujos kartos galingos ir ilgalaikės belaidės priemonės. Dabar jūs galite greitai ir saugiai dirbti kiekviename ralyje. Šio belaidžio veržliarakčio veržtuvo didelis sukimo momentas suteikia pakankamai galios, kad beveik nebegalėtų atsilaisvinti net griežčiausių, prispaudžiamų ar rūdžių riešutų. Vis dėlto TE-CW 18 Li BL-solo yra lengvas ir patogus valdyti. Šis smūginis veržliaraktis turi tvirtą 1/2 "išorinio kvadratinio disko tvirtinimą, taip pat yra ir šiek tiek adapterio varžtams. Integruotas šviesos diodas, skirtas darbo zonos apšvietimui, leidžia greitai keisti padangas, kai tai tikrai svarbu: kreivoje, prie naktį ar prastai apšviestose garaže. Šis produktas yra be akumuliatoriaus ir įkroviklio, kuris yra atskirai įsigytas.

  • Baterija: Li-Ion 18V nėra 
  • Greitis: 0-2900 aps / min
  • Sukimo momentas: 215 Nm
  • Įkrovimo laikas: nuo 30 minučių
  • Tvirtinimas: 1/2 "kvadratas
  • Neto svoris: 1,1 kg
  • Bendras svoris: 1,3 kg
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4510040

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out