Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Kampinė šlifavimo pjovimo mašinėlė Einhell TC-AG 125 Padidinti

35,00 €

Kampinė šlifavimo pjovimo mašinėlė Einhell TC-AG 125

  • Disko apsauga
  • Spyglių spyna
  • Metalo pavaros galvutė
  • Papildoma rankena
  • Apsaugos jungiklis
  • Flanšinis veržliaraktis
  • Pjovimo diskas neįtrauktas

Naudodami "TC-AG 125" kampinius šlifuoklius, ambicingieji "pasidaryk pats" entuziastai gauna naudingą, galingą įrankį, kuris įtikina gerą aptarnavimą pjovimo, šlifavimo ir grubių darbų sode, dirbtuvėse ir garaže. Įrenginys turi apsauginį dangtį, kad būtų užtikrintas didelis saugumas darbo metu. Jo veleno užraktas leidžia greitai ir lengvai pakeisti įrankį. TC-AG 125 turi tvirtą, plokščią metalinę pavarų galvutę, kuri užtikrina gerą energijos perdavimą ir labai naudinga sunkiai prieinamose vietose. Papildoma rankena, kurią galima reguliuoti dviejose pozicijose, leidžia vartotojui patogiai ir saugiai tvarkyti net ilgų darbo sesijų metu. Taip pat pateikiamas flanšinis veržliaraktis.

 
Maitinimo tiekimas 230 V | 50 Hz
Galia 850 W
Tuščiosios eigos greitis       12000 min ^ -1
Diskų skersmuo 125 mm

Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4430619

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out