Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Lazerinis atstumo matuoklis ADA COSMO 60 Padidinti

129,71 €

Lazerinis atstumo matuoklis ADA COSMO 60

Lazerinis atstumo matuoklis ADA COSMO 60 — tai profesionalus atstumų matuoklis, kuris pasižymi paprastumu ir patogiu naudojimu. Pagrindinis šio profesionalaus įrankio privalumas — atstumų matavimas, esant bet kokioms apšvietimo sąlygoms. ADA COSMO 60 matuoja atstumą iki 60 metrų su dideliu tikslumu net šviečiant saulei. Maksimali matavimo paklaida yra tik 1,5 mm.

Ergonomiškas korpuso dizainas patogiam matavimui. Apatinėje ir viršutinėje prietaiso dalyse yra apsauginiai intarpai, kurie apsaugos korpusą nuo pažeidimų. Atstumo matuoklį patogu laikyti rankoje. Membraniniai valdymo mygtukai atsparūs dulkėms ir drėgmei.

Lazerinis atstumų matuoklis ADA COSMO 60 atlieka sudėtį, atimtį, automatiškai apskaičiuoja plotą ir tūrį. Siekiant apskaičiuoti atstumą tarp dviejų taškų, kurį negalima apskaičiuoti tiesiogiai, atstumų matuoklis turi funkciją, kuri apskaičiuoja atstumą pagal geometrines Pitagoro formules.

Atlenkiama kabė leidžia atlikti matavimus iš kampų ar plyšių.

Trijų eilučių ryškus ekranas su nuolatiniu apšvietimu leidžia dirbti net esant blogam apšvietimui. Ryškūs, dideli simboliai. Matavimo rezultatai ekrane matomi bet kokiu kampu ir esant bet kokiam apšvietimui.

Atstumų matuoklis ADA COSMO 60 tiksliam didelių atstumų matavimui turi taimerį.

Darbo diapazonas

0.05 iki 60 m

Tikslumas

±1.5 mm

Minimalus matavimo vienetas

1 mm

Lazerio klasė

2

Lazerio tipas

620-690 nm, <1 mW

Automatinis išsijungimas

Po 180 sek

Baterija

2хAAA /1.5V

Išmatavimai         

113х47х25mm

Svoris

105 g


Funkcijos:

  • Atstumų matavimas iki 60 m
  • Atlenkiama kabė
  • Nepasiekiamų atkarpų matavimas
  • Ploto ir tūrio matavimas
  • Nuolatinis ekrano apšvietimas
  • Ergonomiškas korpuso dizainas
  • Automatinis išsijungimas
  • Matavimo taimeris

Komplektacija:

  • Lazerinis atstumo matuoklis
  • Baterijos
  • Dėklas
Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

A00377

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out