Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Lazerinis nivelyras ADA Cube 3D Home Edition Padidinti

87,00 €

Lazerinis nivelyras ADA Cube 3D Home Edition

Ada Cube 3D — tai pats kompaktiškiausias lazerinis nivelyras, projektuoja vieną horizontalią ir dvi vertikalias linijas. Su ADA Cube 3D pagalba Jus galite atlikti tikslų sužymėjimą tam, kad: lygiai pakabinti lentynas ar paveikslus, suklijuoti tapetus, nutiesti elektros laidus, sumontuoti pakabinamų lubų kreipiamąsias ir taip toliau.

90°kampu susikertančios vertikalios plokštumos. Vertikalios linijos susikerta stačiu kampu (kampas tarp vertikalių lazerinių plokštumų 90°). Jų pagalba galima lengvai planuoti patalpų dalijimą, montuoti pertvaras, klijuoti plyteles ir t.t. Lazerinės linijos puikiai parodo busimų sienų padėtį. Keičiant gulsčiuko padėtį, galima greitai įvertinti planuojamos patalpos dydį.

Baterijų įkrovimo taupymas. Nenaudojamas lazerines linijas galima išjungti, siekiant taupyti baterijų įkrovimą. Tam tikslui ant nivelyro šono yra spindulių pasirinkimo mygtukas. Pasirinkimo galimybės: viena horizontali ir dvi vertikalios linijos, tik viena vertikali linija arba tik horizontalė ir vertikalė (lazerinis kryžius). Jei baterijų įkrovimo lygis yra nepakankamas nivelyro darbui, lazeriniai spinduliuotuvai dažnai mirksės.

Labai tvirtas korpusas. Lazerinis nivelyras yra kubo formos. Briaunos ilgis – tik 6,5 cm. Korpusas turi labai tvirtą struktūrą. Guminiai intarpai apsaugo nivelyrą nuo pažeidimų. Nivelyro paviršius yra briaunotas, todėl nivelyras ne išslys iš Jūsų rankų.

Lengvas valdymas. Įjungimas ir blokavimas vienu mygtuku. ADA CUBE 3D išsilygina automatiškai. Maksimalus prietaiso pasvirimas darbo metu turi būti ne daugiau 3°. Esant didesniam pasvirimui atsiras garsinis signalas. 1/4‘‘ sriegis ant prietaiso leidžia montuoti nivelyrą ant stovo arba pritvirtinti prie universalaus tvirtinimo.

Universalus tvirtinimas ADA Universal Clamp. Patikimas plieninis spaustukas su pasukamu sraigtu, skirtas tvirtinimui prie plokštumos bet kokiu kampu. Tvirtinimo vieta gali būti bet kokia: durys, šildymo radiatorius, lango rankena, spintos durys, laiptų turėklai, stalo paviršius, kopėčios ir t.t. Guminiai intarpai apsaugos paviršių nuo įdrėskimų tvirtinimo metu.

Darbinis diapazonas

20 m

Tikslumas

± 0,2 mm/m

Lazerio projekcija

3 linijos

Stovo sriegis

1/4″

Lazerio klasė

2

Lazerinis diodas

635 nm, < 1 mW

Apsauga nuo dulkių ir drėgmės

IP 54

Maitinimo šaltinis

2 baterijos ААА / 1,5 V

Išmatavimai

65×65×65 mm

Svoris

0,24 kg

 

Funkcijos:

  • Papildoma vertikali linija
  • Mažas svoris
  • Kompaktiškas dydis
  • Išjungiamos lazerinės linijos

Komplektacija:

  • Lazerinis nivelyras
  • Dėklas
  • Universalus tvirtinimas
  • Baterijos 
Gamintojas: ADA

ADA (ADditional Accuracy) – papildomas tikslumas. Būtent šis šūkis yra naudojamas visų prietaisų, siūlomų ADA Instruments, gamyboje.

Pristatome Jums Ada Instruments – lazerinės matavimo įrangos bei diagnostinės įrangos prekės ženklą. Ada Instruments – tai aukščiausios kokybės šiuolaikiški lazeriniai nivelyrai, optiniai nivelyrai, lazeriniai atstumo matuokliai, teodolitai, pirometrai, kampų matuokliai, įvairūs detektoriai ir daugelis kitų matavimo ir diagnostikos įrankių. Visa Ada Instruments produkcija yra sertifikuota, pasižymi aukščiausia kokybe ir patogumu naudojime.

ADA Instruments buvo užregistruota kaip matavimo, diagnostikos ir kitos įrangos prekinis ženklas, skirtas statybai, geodezijai bei požeminių komunikacijų paieškai. Prekinis ženklas pateikia profesionalią įrangą, kuriamą Europoje ir Azijoje. Kompanija didžiuojasi, kad jų prekinis ženklas yra multinacionalus, kas leidžia naudoti viso pasaulio patirtį, pranašumus ir resursus. Visa tai leidžia pateikti vartotojui geriausią šiuolaikišką įrangą. 

ADA instruments įrangai suteikiama 12 mėnesių garantija.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

A00383

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out