Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Powermat suvirinimo aparatas MMA PM-IMGT-330S LCD, 330A, 230V Padidinti

105,00 €
PREKĖS TEIRAUTIS

Powermat suvirinimo aparatas MMA PM-IMGT-330S LCD, 330A, 230V

Maitinimo įtampa

230V / 50Hz

Suvirinimo srovės diapazonas

20-330 A

Suvirinimo srovė, esant 60% darbo ciklui

330 A

Suvirinimo srovė, esant 100% darbo ciklui

262 A

Darbo ciklas

60%

Tuščiosios eigos įtampa

65 V

Suvirinimo įtampa

20,8– 32 V

Energijos suvartojimas

7,6 kVA

Elektrodų skersmuo

1,6 - 4,0 mm

Izoliacijos klasė 

F

Apsaugos klasė 

IP21S

Maitinimo laidas

185 cm

Svoris

3,68 kg

 

Suvirinimo aparatas PM-IMGT-330S pagamintas pagal IGBT technologiją. Jis leidžia suvirinti MMA režimu nuo 20 iki 330A diapazone, naudojant elektrodus nuo 1,6 mm iki 4 mm. Suvirinimo srovė nustatoma kelių mygtukų paspaudimu - tiesiog paspauskite (palaikykite) + arba - mygtuką ir nustatykite norimą srovę. Be to, suvirinimo aparatas automatiškai parodys, kurį elektrodą reikia pasirinkti tam tikrai srovei. Prietaisas papildomai leidžia dirbti TIG Lift režime.

Prietaiso svoris yra tik 3,6 kg, dėl to jis yra labai patogus transportuoti į reikiamą darbo vietą. Patogus nešiojimo diržas leidžia lengvai dirbti aukštyje, pakabinus suvirinimo aparatą ant peties.

Suvirinimo aparatas turi LCD ekraną, kuris realiu laiku atvaizduoja suvirinimo srovę. Prietaisas aušinamas ventiliatoriumi. Jis taip pat turi Turbo Fan funkciją ir apsaugą nuo perkaitimo. Turbo Fan funkcijos dėka mažame suvirinimo aparato korpuse padidėja oro srautas dėl naudojamo didelio ventiliatoriaus, o tai sumažina tranzistorių temperatūrą. Prietaiso efektyvumas siekia net 60%.

 

Suvirinimo aparatas turi sekančias funkcijas, palengvinančias suvirintojo darbą:

  • Hot Start - leidžia laikinai padidinti suvirinimo srovę virš suvirintojo nustatytos vertės. Ši funkcija palengvina lanko uždegimą.
  • Anti Stick - nutraukia / sumažina suvirinimo įtampą ir srovę, esant trumpam jungimui tarp elektrodo ir suvirinamos medžiagos. Ši funkcija užkerta kelią elektrodo prilipimui.
  • Arc Force - stabilizuoja lanką, nepriklausomai nuo jo ilgio. Sumažinus šios funkcijos vertę, ji suteikia minkštą lanką ir mažesnį suliejimo gylį, o padidinus funkcijos reikšmę, giliau įsiskverbia ir suvirinama trumpuoju lanku. Esant didžiausiai Arc Force funkcijos vertei, galima "įstumti" elektrodą į išlydyto metalo baseiną ir sudeginti medžiagą. Šis modelis turi automatinį Arc Force reguliavimą.
  • VRD - tai įtampos mažinimo sistema, skirta išjungti maitinimą per milisekundes po suvirinimo. Ši funkcija taip pat yra atsakinga už saugaus elektrodo įtampos sumažinimą.

 

Komplektacija:

  • Suvirinimo aparatas
  • Nešiojimo diržas
  • Masės kabelis 1,5 m
  • MMA kabelis 2,15 m
  • Suvirinimo kaukė

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

PM0765

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out