Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Orapūtė Einhell TH-HA 2000/1 Padidinti

25,00 €

Orapūtė Einhell TH-HA 2000/1

detalės

 

TH-HA 2000/1 karšto oro pistoletas yra galingas įrankis, kuris užtikrina gerą "pasidaryk pats" entuziastų aptarnavimą darbuose, susijusiuose su senojo lako ir dažų pašalinimu, plastikinių vamzdžių montavimu ir dar daugiau. Yra du maitinimo parametrai, pagal kuriuos temperatūra ir oro temperatūra kinta priklausomai nuo konkrečių reikalavimų. Čia yra keturi purkštukai, skirti optimaliai sureguliuoti TH-HA 2000/1 karšto oro pistoletą konkrečiai užduočiai. Taip pat yra dažų grandiklis, skirtas ekspertams pašalinti lako ir dažų likučius iš paviršių. Įmontuota apsauga nuo perkaitimo ir stabilus pagrindas užtikrina maksimalią saugą, todėl karšto oro pistoletas tinka ir stacionariems įrenginiams. Karšto oro pistoletą galima greitai įdėti į praktinį transportavimo ir laikymo dėklą saugiai laikyti.

 
įtampa 230/240 V | 50 Hz
galia 2000 m
Oro sąnaudos 1 etapas      300 l / min
Oro sąnaudos 2 etapas      500 l / min
Temperatūra 1 klasė 350 °
Temperatūra 2 lygis 550 °


Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4520179

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out