Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Pelenų dulkių siurblys Einhell TC-AV 1250 Padidinti

50,57 €
PREKĖS TEIRAUTIS

Pelenų dulkių siurblys Einhell TC-AV 1250

"Einhell TC-AV 1250" pelenų dulkių siurblys greitai ir kruopščiai išvalo šaltą židinį, plytelių krosnis ar granulių krosnis, židinius ir medieną deginančias krosnis. Net sunkiai pasiekiamus krosnies korpuso plotus galima lengvai valyti peleniniu dulkiu. TC-AV 1250 yra specialiai suprojektuotas pelenams: filtro kasetė užfiksuoja net geriausias pelenų daleles, kurios priešingu atveju būtų įkvėptos arba atsidurtų ant baldų kaip dulkes. Taip pat lengva valyti: po naudojimo pelenų dulkių siurblys turi būti ištuštinamas ir indą reikia išplauti vandeniu. Greito užsegimo dėka pelenų dulkių siurblys gali būti paruoštas naudoti tik su riešo smaigaliu. Lankstus ir mobilus dėka keturi ratukai, pelenų dulkių siurblys taip pat turi patogią rankeną. Tvirtas Metalinis armuotas žarnas jungiasi prie aliuminio siurbimo vamzdžio, kurį taip pat galima greitai ir lengvai išvalyti. Naudojant ir sandėliuojant, pelenų dulkių siurblys turi praktinį kėbulo tvirtinimo įrenginį.

 
Maitinimo tiekimas 220-240 V | 50/60 Hz
Galia 1250 W
Siurbimo žarnos skersmuo      36 mm
Siurbimo žarnos ilgis 1,2 m
Talpa 20 L
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

2351655

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out