Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Dažų purškimo sistema Einhell TC-SY 700 S Padidinti

58,29 €
66,24 €
Sumažinta kaina!

-12%

Dažų purškimo sistema Einhell TC-SY 700 S

Elektrinė dažų purškimo sistema TC-SY 700 S yra pusiau stacionari vidutinio dydžio ir didelių darbo paviršių sistema, pritaikyta lakams, glazūrai ir vidaus sienų dažams. Pečių dirželis ir 3,5 metrų oro žarna suteikia puikias mobilumo galimybes ir TC-SY 700 S tinka visiems kūrybingiems ir praktiniams dažymo darbams su laku, glazūru ir vidaus sienų dažais. Lengva naudoti ir švarus, dažų purškimo sistema yra ideali priemonė pradedantiesiems ir patyrusiems DIY ventiliatoriams. Dažų srauto reguliavimas leidžia tiksliai sureguliuoti dažų kiekį. Vertikalių, horizontalių ir apvalių srautų reguliuojamas oro dangtelis darbo metu užtikrina lankstumą ir kūrybiškumo laisvę. Siekiant užkirsti kelią užsispyrusiam užterštumui, purškimo galvutė yra nuimama, kad būtų galima valyti visus elementus, kurie liečiasi su dažais. Įrenginį lengva nuvalyti kruopščiai, kai atliekamas darbas.Neužsukama oro žarna neleidžia drėgnais užsukti oro žarnos, todėl ją lengviau naudoti. Dėl patogios minkštos rankenos, dažų purkštuvas tvirtai ir gražiai tinka ranka. Integruotos traukimo keltuvai užtikrina darbo metu lankstumą ir tuo pačiu metu praktinę, erdvę taupančią žarnos laikymo vietą. Produktas yra komplektuojamas su dviem purkštukais, skirtais skirtingiems lako, glazūros ir dažų klampaams, valymo šepetėliui, skirtui purkštuvui valyti, purškimo antgalio valymo valymo adatui, taip pat talpos klijavimui patikrinti, 1000 ml dažų talpyklos ir puikiai tinkamas dangtis.

 
Maitinimo tiekimas 220-240 V | 50 Hz


Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4260020

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out