Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
TC-VC 1930 S Padidinti

82,91 €
94,22 €
Sumažinta kaina!

-12%

TC-VC 1930 S

Nerūdijančio plieno bakas yra 30 litrų talpos, skirtas nutekinti nešvarumus ir skysčius, su nutekamuoju sraigtu, skirtu patogiam ir švariu šalto siurbiamo skysčio šalinimu. Taip pat pateikiama praktinė smūgio jungtis. "TC-VC 1930 S" yra 2,5 m siurbimo žarna, trijų dalių plastikinis įsiurbimo vamzdis, didelis siurbimo antgalis su kombinuoto įdėklu drėgnoms ir sausoms grindų dulkių siurbliams ir įtrūkimo antgaliui. Plėtytas filtras puikiai dirba dulkių siurbimo metu, o putų filtras apsaugo variklį nuo purvo drėgnoje siurbimo metu. Kabelio ir priedų laikikliai leidžia greitai ir tvarkingai laikyti visas dalis pačiam valymui. Patogiam naudojimui ir judumui yra rankenos ir keturi ratukai.

 
Galia 1500 W
Maks. siurbimo galia 19 kPa
Siurbimo žarnos ilgis 2,5 m
Siurbimo žarnos skersmuo        36 mm
Talpa 30 l
Garso galios lygis LWA 78 dB (A)
Maitinimo tiekimas 220-240 V | 50 Hz


Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

2342188

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out