Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
SPARTUS EasyMIG 210S Suvirinimo pusautomatis, 200A, 230V Padidinti

338,00 €

SPARTUS EasyMIG 210S Suvirinimo pusautomatis, 200A, 230V

Maitinimas

~1× 230V ± 10% 50 / 60 Hz

MIG suvirinimo srovė

50 – 200 A

TIG suvirinimo srovė

10 – 200 A

MMA suvirinimo srovė

10 – 160 A

Darbo ciklas MIG/MAG, TIG

30%

Darbo ciklas MMA

60%

Darbinė išėjimo įtampa MIG

12,3 – 26V

Vielos padavimo greitis

2 – 12,5 m/min

Vielos padavimo mechanizmas

įmontuotas, 2 ratukai

Vielos ritės skersmuo

≤ 5 kg, Ø200 mm

Vielos skersmuo

0.6 / 0.8 / 1.0

2T / 4T jungiklis

taip

Sinergija

taip

Rankinis parametrų taisymas

taip

Keičiamas suvirinimo poliškumas

taip

Induktyvumo reguliavimas

taip

Energijos sąnaudos

37 A

ARC FORCE

taip

HOT START

taip

VRD

taip

Galios faktorius

0,76 cosφ

Izoliacijos klasė

H

Apsaugos laipsnis

IP21S

Matmenys

470 × 190 × 330 mm

Svoris

9 kg

 

Suvirinimo aparatas SPARTUS® EasyMIG 210S - tai šiuolaikiškas pusiaus automatinis prietaisas, kuris pagamintas naudojant IGBT tranzistorių technologiją. Šis aparatas skirtas darbui MIG/MAG, TIG ir MMA režimais. Galimas poliškumo keitimas. Maksimali MIG/MAG ir TIG metodų suvirinimo srovė yra 200A, o MMA - 160A. Įrenginys maitinamas iš 230 V vienfazio tinklo. EasyMIG 210S turi sinergetinius MIG/MAG darbo režimus su galimybe rankiniu būdu ištaisyti parametrus. Profesionalus vielos tiektuvas užtikrina sklandų ir tolygų suvirinimo vielos tiekimą.

 

Svarbiausios suvirinimo aparato funkcijos:

  • 2T / 4T darbo režimai.
  • Suvirinimo induktyvumo reguliavimas - paviršiaus pločio ir prasiskverbimo gylio kontrolė (MIG / MAG), suvirinimo purslų sumažinimas.
  • HOT START - palengvina lanko uždegimą (MMA). HOT START funkcija uždeda srovės impulsą tuo momentu, kai elektrodas liečiasi su ruošiniu ir tuo palengvina lanko uždegimą.
  • ARC FORCE - stabilaus suvirinimo lanko palaikymas (MMA). ARC FORCE funkcija reikalinga tam, kad užkirsti kelią elektrodo “prilipimui” ir padidinti lanko degimo stabilumą – tuo momentu, kai atsiplėšia elektrodinio metalo lašas, srovė automatiškai padidėja iki optimalios reikšmės, kas leidžia išvengti elektrodo prilipimo suvirinimo arba pjovimo metu. Sistema yra svarbi dirbant su atsakingomis konstrukcijomis ir naudojant elektrodus su baziniu, rūgščiu, ilmenito, rutilo ir celiuliozės padengimu.
  • VRD - tuščiosios eigos įtampos sumažinimas iki saugaus lygio, siekiant užtikrinti apsaugą nuo elektros smūgio (MMA). Ši funkcija tenkina viso pasaulio regioninius nurodymus ir saugos standartų reikalavimus.

 

 Šis suvirinimo pusautomatis išsiskiria nuo kitų tuo, kad turi itin lengvą naudojime sinerginį darbo režimą. Visus nustatytus duomenis Jus visada matysite prieš savo akis.

1 - Naudojamų dujų pasirinkimas. Jus turite galimybę išsirinkti dujų tipą, kurį naudosite: Angliarūgštis, Mix (Angliarūgštis ir Argono mišinys), bei FLUX (savisaugė viela, kuri yra naudojama be dujų)
2 - 2 arba 4 taktų suvirinimo režimai (jeigu dirbsite MMA darbo režimu, lemputė rodys VRD statusą). 
2T režimas
Paspauskite pistoleto / degiklio mygtuką, kad pradėtumėte virinti, ir atleiskite, kad baigti darbą.
4T režimas
Norėdami pradėti, paspauskite ir atleiskite pistoleto / degiklio mygtuką, suvirinkite nelaikydami mygtuko ir sustabdykite darbą dar kartą paspausdami ir atleisdami mygtuką. Tai ypač naudinga atliekant ilgus suvirinimo darbus.
3 - Darbo režimo pasirinkimas. MIG - įranga veikia kaip pusautomatis, tai yra virina su viela ir dujomis (arba be jų, jeigu naudojate savisaugę vielą); MMA - aparatas virina su elektrodais; TIG Lift - darbas su papildomu TIG degikliu, volframiniais elektrodais ir pridetine viela. 
4 - Vielos skersmens pasirinkimas. Sinerginis darbo režimas veikia su 0.6 / 0.8 / 0.9 / 1.0 mm viela. SP - rankinis (klasikinis) naudojimo būdas: patys turėsite reguliuoti viską - nuo vielos padavimo greičio iki induktyvumo. 
5 - Dujų pūtimo patikrinimas. 
6 - Vielos padavimo mechanizmo patikrinimas. Mechanizmas turi 4T veikimą: po mygtuko paspaudimo ir atleidimo viela pradės cirkuliaciją, paspaudus ir atleidus dar kartą, cirkuliacija sustos. 
7 - Papildomos funkcijos: dirbant su rankiniu MIG režimu - induktyvumo reguliavimas; MMA režimu - HOT START bei ARC FORCE reguliavimas. 

Jeigu perskaičius šį tekstą Jums iškilo klausimų, galite susisiekti su mumis ir mes maloniai Jums padėsime!
 

 

Komplektacija:

  • Suvirinimo aparatas
  • Elektrodo laikiklis
  • Masės kabelis
  • Dujų žarna

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

EasyMIG210S

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out