Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Teleskopinis Elektrinis gr. pjūklas Einhell GE-LC 18 LI T Kit Padidinti

175,00 €

Teleskopinis Elektrinis gr. pjūklas Einhell GE-LC 18 LI T Kit

detalės

 

Nešiojamojo polių žirklės GE-LC 18 Li T komplektas yra galingas įrenginys, leidžiantis pjauti šakutes lengvai ir nepriklausomai nuo maitinimo iš žemės. Dėl naujos "Einhell Power X-Change" akumuliatorių sistemos, genėjimo įrankis turi 18 V bateriją su 3,0 Ah didesniems darbams. Tokiu būdu metalinė pavarų dėžė yra ilga, o OREGON kokybės geležtė ir OREGON grandinė rūpinasi švarios pjovimo rezultatais. Teleskopinė rankena, be galo reguliuojama nuo 880 mm iki 1840 mm, gali būti tinkamai nustatyta norimu darbiniu aukščiu. Papildoma, taip pat be galo reguliuojama papildoma rankena yra pritaikoma kiekvienam vartotojui naudojant praktinį greitą užraktą. 90 ° sukamasis viršutinis gabalas rūpinasi horizontaliais pjūviais. Švariai ir tiksliai atlikdami sunkius gabalus aukščiau, variklio galvutė gali būti nukreipta 7 kartus, o pagrindinė rankena - 4 kartus, ir todėl ją galima pritaikyti kiekvienai darbo situacijai. Smeigtuko stabdis neleidžia slysti per pjovimo procesą. Akumuliatorius turi lygio indikatorių su trimis šviesos diodais, kuriuose naudotojas gali greitai sužinoti esamą įkrovos būseną. Be to, baterija gali būti naudojama visuose "Power X-Change" šeimos įrenginiuose. 

 
Baterija 18 V | 3000 mAh | Li-Ion
įkrovimo laikas 1 val
veikimo laikas 60 min
pjovimo ilgis 170 mm
kalavijo ilgis 200 mm
pjovimo greitis 3,76 m / s
183 - 277 cm
akumuliatoriu kiekis   1
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

3410815

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out