Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
TE-AP 1050 E Tiesinis Pjūklas Padidinti

101,28 €
115,09 €
Sumažinta kaina!

-12%

PREKĖS TEIRAUTIS

TE-AP 1050 E Tiesinis Pjūklas

detalės

 

TE-AP 1050 E universalusis pjūklas yra aukštos kokybės ekspertų įrankis, kuris puikiai atlieka platų spektrą pjovimo darbų ir iš tiesų patenka į save, kai reikia greito pjovimo progreso. Su savo svyruojančiu smūgiu ir galingu 1050 W varikliu, šis pjūvis greitai ir be galų įkando praktiškai bet kokia medžiaga. Protinga sukama pjūklo galvutė suteikia maksimalų lankstumą, sudarant geriausią įmanomą prieigą prie ruošinio, nekeičiant darbo vietos. TE-AP 1050 E ašmenų greičio reguliavimo elektronika leidžia tiksliai ir tiksliai sureguliuoti įvairias medžiagas, storį ir panaudojimą bei sklandų paleidimą. Padėklas, kurį galima sureguliuoti be įrankių, užtikrina optimalų pjūklo geležtės naudojimą, kuris taip pat nereikalauja jokių keitimo įrankių. Didelis, Ergonomiška minkšta rankena yra malonus ir saugus laikyti, todėl puikiai juda. Šis universalus pjovimas yra su mediniu peiliuku, skirtas nedelsiant naudoti.

 
įtampa 230 V | 50 Hz
galia 1050 W
Smūgių skaičius 0 - 2700 min-1
Pjovimo gylis medienoje 200 mm
Pjovimo gylis pliene 20 mm
Pjūklelio eigos aukštis 29 mm
Mentės storis 0,8 - 1,5 mm
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4326135

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out