Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Plokštuminis šlifuoklis Einhell RT-OS 30 Padidinti

51,47 €
58,49 €
Sumažinta kaina!

-12%

Plokštuminis šlifuoklis Einhell RT-OS 30

  • Vibracijų dažnio reguliavimas
  • Plastikinės dulkių surinkimo talpa
  • Antipraslystanti rankena
  • Integruotas dulkių nusiurbimo sistema
  • 1 x šlif popierius
  • Kabelio tvirtinimas
 
detalės

 

RT-OS 30 Orbitinis šlifuoklis Su užtrauktuku ir Velcro tvirtinimu, RT-OS 30 tvirtas aliuminio šlifavimo diskas leidžia laisvai pasirinkti abrazyvą. Ir tuo pačiu metu, kai užtikrina gerą energijos perdavimą, jis taip pat sugeria vibracijas, todėl dar geriau. Abrazyvinis popierius gali būti pakeistas per kelias sekundes, o ant šlifavimo disko sėdi. Švariam, praktiškai be dulkių veikimui yra dulkių surinkimo dėžė su integruotu filtru. Naudojant dulkių siurblio adapterį dėžę galima pakeisti dulkių siurbliu, kad tiesiogiai ištrauktų šlifavimo dulkes, tokiu būdu oras išliktų švarus ir šlifuojantis popierius būtų aštrus. Kabelio spaustukas, skirtas laido kabelio tvirtinimui, tvirtinamas tiktai iš rankos, mato, kad orbitinis šlifuoklis gerai išvalytas po naudojimo. RT-OS 30 yra komplektuojamas su šlifavimo popieriumi, kad galėtumėte nedelsdami pradėti dirbti. RT-OS 30 orbitinis šlifuoklis yra aukštos kokybės, galingas ir kompaktiškas instrumentas, kuris reikalauja didžiausių ekspertų poreikių, kai šlifuojami dideli medienos, plastiko ar metalo paviršiai. Elektroninė greičio kontrolė užtikrina, kad galia tiksliai sureguliuojama pagal tam tikros medžiagos paviršiaus apdailos reikalavimus. Dėl ergonomiško dizaino su minkštu sukibimu ir papildoma rankena orbitalinis šlifuoklis puikiai tinka laikyti ir tiksliai valdyti, kad būtų pasiekti optimalūs rezultatai.

 
įtampa 230 V | 50 Hz
galia 300 W
Iš virpesių dažnis 7000-11000 min-1
iš virpesių greitis 14000 - 22000 min-1
paviršiniai virpesiai 115 x 280 mm
iš virpesių diapazonas 2 mm
Dydis švitrinis popierius (ryšio terminalas) 280 x 115 mm
Iš popieriumi dydis (velcro) 230 x 115 mm
Gamintojas: Einhell
Bendrovės būstinė įkurta Landau, Vokietijoje. „Einhell“ kuria ir parduoda namų, laisvalaikio, sodo gaminius ir įrankius.
Bendrovė siekia reaguoti greičiau ir būti lankstesnė bei novatoriškesnė už konkurentus. „Einhell“ tarptautinių operacijų apimtis atspindi pasaulinė bendrovės klientų bazės orientacija. Dukterinės įmonės ir asocijuoti partneriai palaiko artimą ryši su klientais, vykdančiais savo veiklą visame pasaulyje. Bendrovėje „Einhell“ šiuo metu dirba apie 1 tukst. darbuotojų visame pasaulyje. Bendrovės apyvarta siekia 387 mln. eurų.
 
Visiems EINHELL gaminiams suteikiama 2 metų garantija.
 
Gamintojo internetinė svetainė: www.einhell.com
 

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

4460550

Kokybė
Patogumas
Kaina
0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out