Gamintojai

Pristatymas visoje Lietuvoje!
Powermat PM-AWS-65 benzininis aeratorius ir skarifikatorius 6,5AG Padidinti

370,72 €

Powermat PM-AWS-65 benzininis aeratorius ir skarifikatorius 6,5AG

Variklio modelis

GX200

Variklio tipas

4 taktų

Kuro rūšis

95 bešvinis benzinas

Variklio galia

4,8 kW / 6,5 AG

Variklio greitis

3600 aps./min

Talpa

196 cm3

Aeratoriaus darbinis gylis

- 8mm, + 14mm

Skarifikatoriaus darbinis gylis

-12mm, + 10mm

Darbinis plotis

380 mm

Kuro bako talpa

3,6 l

Tepalo bako talpa

0,6 l

Krepšio talpa

40 L

Korpusas

metalinis

Svoris

35 kg

Starterio tipas

Rankinis

 

Benzininis aeratorius / skarifikatorius iš Powermat yra varomas 6,5 AG vidaus degimo varikliu, užtikrinančiu aukštą darbo efektyvumą. Šis įrankis apjungia savyje du prietaisus, todėl leidžia sutaupyti tiek sandėliavimo vietą, tiek Jūsų pinigus. Skarifikavimo ir aeracijos procedūrų dėka veja yra optimaliai aprūpinama oru, vandeniu ir maistinėmis medžiagomis.

Skarifikavimas – tai velėnos pjovimo procesas, siekiant pašalinti seną velėną. Pjaunant veją geriau tiekiamas oras, vanduo ir maistinės medžiagos. Tai teigiamai veikia augalų šaknų sistemos vystymąsi.

Aeracija – tai gilus vejos įsmeigimas spygliais, kad purentų ir aeruotų dirvą. Aeracijos įtakoje žolės šaknys sustiprėja, velėna tampa lygi. Šis apdorojimas žymiai pagreitina vejos atsinaujinimą po žiemos.

Šis prietaisas taip pat padės pašalinti pelėsius, samanas ir piktžoles, naikindamas jų įsišaknijimą. Žolė, turinti gilesnę šaknų sistemą, nepažeidžiama, jos išvaizda ženkliai pagerėja

Aeratoriaus / skarifikatoriaus krepšys yra pagamintas iš patvarios medžiagos, kuri atspari oro sąlygoms ir augalų fermentų veikimui. Krepšio talpa yra 40L, jis yra atsparus deformacijai, nes jo konstrukcijoje naudojamas plieninis rėmas, padengtas antikorozine danga. Krepšelio tvirtinimo sistema yra labai patvari ir lengvai naudojama. Krepšelio išmontavimas taip pat yra labai paprastas, tereikia pakelti galinį dangtelį ir ištraukti krepšį.

Įrenginys turi du atskirus volus, kas leidžia atlikti aeraciją ir skarifikaciją atskirai, kas yra labai naudinga vejai. Skarifikaciją  daugiausia atliekama pavasarį ir rudenį, o aeracija yra procesas, kurį galima atlikti ir dažniau, galimybė šias veiklas atskirti yra didelis mūsų įrenginio privalumas. Komplekte rasite su papildomus pavaros diržus.

Darbinių volų tvirtinimo sistema paprasta ir patikima. Volai pakeičiami atsukant vos keturis varžtus ir nuimant prispaudimo spaustuką. Ši tvirtinimo sistema yra saugiausia ir patikimiausia.

Skarifikatoriaus ir aeratoriaus darbinį gylį galima nustatyti aštuoniose padėtyse. Patikrinkite tokią darbinę padėtį, kad skarifikavimo peiliai ir vejos aeravimo spyruoklės nepažeistų žolės šaknų. Aeratoriuje naudojamas populiarus ir patikimas 195 cm3 darbinio tūrio ir 6,5 AG galios variklis GX200.

Statistics

Search

Found 0atsiliepimas
Norint parašyti atsiliepimą būtina prisijungti arba užsiregistruoti

PM0396

0 Review(s)

Paieška

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Cart Check out